• 0

Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović u poseti seniorima (FOTO)

Penzionerka Ljubica Radusin je izrazila zahvalnost predsednici opštine i kako kaže, senior karticu će koristiti prilikom kupovine i odlaska u pozorište

  • 0

Predsednica Gradske opštine Savski venac Irena Vujović i član Opštinskog veća Uroš Tripković posetili su starije sugrađane u Resavskoj ulici i tom prilikom im uručili beogradske senior kartice.

Prema rečima predsednice opštine do sada je tri hiljade penzionera sa Savskog venca preuzelo personalizovane benefit kartice, s kojima će moći da ostvare popuste prilikom kupovine u maloprodajnim objektima, apotekama, a imaće i jeftinije karte za sportsko-rekrativne centre i ustanove kulture.

- Za senior karticu vlada veliko interesovanje, a broj društveno-odgovornih kompanija, koje učestvuju u projektu, se svakog dana povećava. Cilj nam je da svaki penzioner dođe do svoje benefit kartice, kako bi što pre mogli da koriste popuste - rekla je predsednica opštine i dodala da je penzionerima sa Savskog venca na raspolaganju i besplatna obuka za rad na računaru, škola plesa, plivanje na bazenima Gradskog centra za fizičku kulturu, a uskoro ih očekuju i novi besplatni izleti.

Foto: Promo

Ona je ukazala i na veliki odziv građana za projekat "Da se radi i gradi po tvom", koji je nedavno pokrenuo Grad Beograd.

- Svakodnevno nam u opštini pristižu predlozi i meni je drago što su se naši sugrađani uključili u ovu akciju. Mi smo u prethodnom periodu dosta toga uradili na Savskom vencu na inicijativu građana, a trudićemo se da im i ubuduće maksimalno budemo na usluzi i da realizujemo njihove predloge - rekla je Vujovićeva.

Foto: Promo

Penzionerka Ljubica Radusin je izrazila zahvalnost predsednici opštine i kako kaže, senior karticu će koristiti prilikom kupovine i odlaska u pozorište.

- Suprug i ja smo išli na besplatne izlete koje je organizovala opština, lepo smo se proveli i rado ćemo ići ponovo - istakla je gospođa Radusin.

Pored šaltera u opštini Savski venac, penzioneri senior kartice mogu preuzeti svakog radnog dana na još tri lokacije - u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića 29, Pop Lukinoj 17 i u Dinarskoj ulici br.14.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima