≫ 

Kombijem se zakucao u muzičku fontanu i oštetio je: Saobraćajna nesreća na Slaviji (VIDEO) (FOTO)

Pogledajte prve fotografije sa Slavije gde je došlo do nezgode

  • 25

Fontana na Slaviji isključena je zbog oštećenja zbog udara kombi vozila prilikom saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila, vrše se provere kolika su oštećenja i nakon popravki u toku dana biće puštena u rad.

Kako je za Tanjug rekao Darko Glavaš iz Uprave grada jutros se dogodio saobraćajni udes na kružnom toku Slavija u kojoj su učestvovala tri vozila, a od jačine udara jedno od njih velikom silinom udarilo je u muzičku fontanu.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

Glavaš je precizirao da je reč o kombi vozilu Ford tranzit, beogradskih tablica, kojim je upravljalo lice starosti 52 godine, a koje je zbog povreda zadobijenih u nesreći prebačeno u Urgentni centar i tamo je na ispitivanju, a ekipe saobraćajne policije istražuju okolnosti zbog kojih je došlo do sudara.

Foto: Tanjug/STR

- Od posledica sudara vidljiva su oštećenja na spoljašnjem delu fontane i ona je iz bezbednosnih razloga isključena. Ekipe vodovoda i kanalizacije sa ekipama Direkcije za građevinsko zemljište istražuju i utvrđuju stepen oštećenja-  naveo je Glavaš.

Kako je Tanjugu u JKP Vodovod i kanalizacija rečeno prilikom udarca kombija u fontanu nije oštećen mehanizam, kao ni bazen.

- Tokom dana biće izvršena zamena oštećenih spoljnih ploča. Čim zamena bude završena, najkasnije do sredine sledeće nedelje, fontana će ponovo biti puštena u rad.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    16. decembar 2017 | 11:09

    Alkohol je cudo.

  • Nenad

    16. decembar 2017 | 12:11

    Fontana je jako lepa stvar.kome ne odgovara ne mora da je gleda niti da prolazi pored nje.počinioca kazniti i da plati popravku.fontanu zaštititi sa visokim ivičnjacima pa neka nesavesni lupaju u ivičnjake.

  • Nikola

    16. decembar 2017 | 11:19

    Ubise nam fontanu, evo na rivotrilima sam trenutno zbog toga... Hoce li je hospitalizovati, kad ce Nada Macura da se izjasni povodom teske povrede doticne...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA