≫ 

Beogradski vozači imaju novu strategiju, zove se "udri svom silinom i beži": Ovaj prizor je šokirao pola grada (FOTO)

Nekako se "ugurao" iza "citroena", stopalo mu se "okliznulo", zalegao je po gasu i automobil ispred sebe zakucao u saobraćajni znak. Naš čitalac je sve to video i potom i uslikao "guranje" za parking mesto

  • 9

Koliko pojedini vozači mogu da budu bahati, pokazuje i ovaj primer, koji je čitalac Telegrafa uslikao u Ulici Palmira Toljatija na Novom Beogradu danas oko 14.30 sati.

Čačanin pobedio Parking servis: Tražili da plati kazne za parkiranje po Beogradu, sad oni njemu dođu 30.000 dinara!

Nepoznatom vozaču koji je imao nameru da se parkira iza plavog "citroena", očigledno je falilo prostora.

Na mestu gde je trenutno na ovoj slici "opel astra", donedavno je bio nepoznati automobil, čiji je vlasnik očigledno toliko bahat i neuviđavan, da je udario "citroena" svom silinom i bez imalo trunke savesti odvezao se daleko od mesta incidenta.

Nekako se "ugurao" iza "citroena", stopalo mu se "okliznulo", zalegao je po gasu i automobil ispred sebe zakucao u saobraćajni znak. Naš čitalac je sve to video i potom i uslikao "guranje" za parking mesto.

Foto: Telegraf

"Citroenu" je, osim prednjeg dela, stradao i zadnji, a probušena mu je i zadnja, desna guma. Vozač "opel astre" se potom nonšalantno odvezao sa lica mesta.

Zanimljivo je da je bahati vozač morao da krene tolikom silinom, da bi sve ovo uspeo da "odradi" za tako kratko odstojanje.

Čitalac je rekao kako je cela scena delovala nestvarno, naime on je sve video sa svoje terase i od šoka scenu uslikao tek pošto se bahati vozač sklonio odatle.

Dok je on to uslikao, iza nesrećnog "citroena" već je stao drugi automobil, a otpasli branik i dalje leži pored svog četvorotočkaša.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    18. decembar 2017 | 21:22

    Da je astrom gurao citroena,na astri bi isto bilo ostecenja. Ako nista drugo,bar bi tablica otpala. Pre ce biti da je ovo uradio neko drugi i zbrisao pa ce sada ovaj sa astrom da nagrabusi. Mozda i nece jer je lako dokazivo. Lomovi,ostaci boje drugog vozila itd. A i da zameni sve,moze da se dokaze vrlo lako,mada nasi ljudi misle da je to nedokazivo ali se varaju...

  • Dend

    18. decembar 2017 | 16:24

    Kad bi parking servis radio svoj posao, ka sto ne radi, mnogo bi bilo bolje !Njima je najvaznije da li je za vozilo uplacena naknada za perkiranje i tu prestaje svako njihovo aganzovanje ?Da li je vozili danima parkirano na parkingu bez tablica, da li je vozilo zauzelo dva parking mesta, da li je napisana kazna od juce pa vest vozac ponovo postavio, isticanjem obavestenja gde je vozac koje neki put stoje po ceo dan,

  • Dejan

    19. decembar 2017 | 10:47

    A da se nije citroen uparkirao suvise blizu tog automobila sto je bio iza njega i vozac revoltiran sto se ne moze isparkirati- oduvao citroena da dozove pameti nepismenog vozaca citroena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA