• 0

Kompanija Bambi dobitnik Jubilarne nagrade Privredne komore Srbije

Nagradu u vidu plakete sa poveljom u ime kompanije "Bambi" primila je Milica Šetka, direktorka marketinga, a prestižno priznanje joj je uručio gospodin Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije

  • 0

Privredna komora Srbije je na današnjoj svečanoj sednici Skupštine PKS dodelila Jubilarnu nagradu kompaniji "Bambi" za 50 godina uspešnog poslovanja.

Nagradu u vidu plakete sa poveljom u ime kompanije "Bambi" primila je Milica Šetka, direktorka marketinga, a prestižno priznanje joj je uručio gospodin Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije.

Jubilarna nagrada Privredne komore Srbije se tradicionalno dodeljuje na kraju svake godine kompanijama za postignute rezultate u privređivanju, inovativnosti, unapređenju menadžmenta i informisanju javnosti o radu PKS i privrednim kretanjima.

Ovo je samo jedno u nizu priznanja za uspešno poslovanje kompanije Bambi, a posebno je važno je jer dolazi u godini jubileja, koju je kompanija Bambi obeležila i nizom društveno odgovornih aktivnosti, za šta je nedavno dobila još jedno priznanje.

(Telegraf.rs/ PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima