Kompanija Bambi dobitnik Jubilarne nagrade Privredne komore Srbije

Nagradu u vidu plakete sa poveljom u ime kompanije "Bambi" primila je Milica Šetka, direktorka marketinga, a prestižno priznanje joj je uručio gospodin Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije

  • 0

Privredna komora Srbije je na današnjoj svečanoj sednici Skupštine PKS dodelila Jubilarnu nagradu kompaniji "Bambi" za 50 godina uspešnog poslovanja.

Nagradu u vidu plakete sa poveljom u ime kompanije "Bambi" primila je Milica Šetka, direktorka marketinga, a prestižno priznanje joj je uručio gospodin Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije.

Jubilarna nagrada Privredne komore Srbije se tradicionalno dodeljuje na kraju svake godine kompanijama za postignute rezultate u privređivanju, inovativnosti, unapređenju menadžmenta i informisanju javnosti o radu PKS i privrednim kretanjima.

Ovo je samo jedno u nizu priznanja za uspešno poslovanje kompanije Bambi, a posebno je važno je jer dolazi u godini jubileja, koju je kompanija Bambi obeležila i nizom društveno odgovornih aktivnosti, za šta je nedavno dobila još jedno priznanje.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA