• 0

Siniša Mali sa porodicom posetio Future park (FOTO)

Na putu dobre zabave, svakog dana pratiće vas najveće YouTube zvezde današnjice kao što su Mudja i Ćale, Yasserstain, Stuberi, Full Burazeri, Serbian BL, Jana, Marija Žeželj, Ruža Rupić, Kika i još mnogi drugi

  • 0

Za sve ljubitelje dobre zabave, interesantnih VR, AR i kinetic igara, adrenalina koji pruža AirSoft, u petak 15.12. otvoren je Future Park, u hali 4 Beogradskog sajma.

Do 24.12. pruža vam se mogućnost da iskusite uzbuđenje koje pruža ova cyber igraonica.

Na putu dobre zabave, svakog dana pratiće vas najveće YouTube zvezde današnjice kao što su Mudja i Ćale, Yasserstain, Stuberi, Full Burazeri, Serbian BL, Jana, Marija Žeželj, Ruža Rupić, Kika i još mnogi drugi. Oni će iz sopstvenog iskustva govoriti o prednostima YouTube-a, predstaviti svoje korake u razvoju YouTube karijere i svoj uspon na visokoj lestvici uspeha, te se posetiocima pruža mogućnost da, pored dobre zabave na Future Parku, steknu i nova iskustva.

Foto: Aleksandar Andjelić

Oni su nosioci jednog novog talasa edukacije, ličnog razvoja i dostignuća, zahvaljujući sopstvenom radu, a predstavljaju najčvršći dokaz da kroz igru i zabavu može doći do razvoja novih ideja i njihove implementacije u velike sisteme.

Foto: Aleksandar Andjelić

Future Park je svečano otvorio Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda, a i sam gradonačelnik, Siniša Mali, posetio je najveći cyber park u ovom delu Evrope.

(Telegraf.rs/ PR)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima