• 0

Besplatna pravna pomoć za žrtve nasilja u porodici

U Beogradu je počelo sa radom Udruženje "Platforma tolerancije", osnovano u cilju pružanja besplatne pravne pomoći žrtvama nasilja u porodici

  • 0

Besplatne usluge Udruženja dostupne su svim građanima i građankama, a prijem stranaka je organizovan svakog četvrtka, od 17.30 do 19.30h, u prostorijama Udruženja, na Trgu Nikole Pašića br. 4, sprat 3.

Žrtve porodičnog nasilja Udruženju "Platforma tolerancije" mogu da se obrate za pomoć prilikom sastavljanja tužbi za razvod braka, određivanja mera zaštite od nasilja u porodici, zahteva za izricanje privremenih mera kao što su zabrana prilaska, iseljenja, zabrane daljeg uznemiravanja, zatim krivičnih prijava zbog nasilja u porodici, nedavanja izdržavanja, kršenja izrečenih mera radi zaštite od nasilja i za svaku vrstu pravnog saveta.

Klijenti koji ne borave u Beogradu, pravnicama Udruženja mogu da se obrate i na broj telefona 011/3348745 ili na mejl office@platformatolerancije.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima