Predivno posuđe i predmeti unose duh nostalgije pred praznike: Posetite sajam antikviteta (FOTO)

Na ovoj manifestaciji možete obradovati dragu osobu kupovinom interesantnih i retkih eksponata koje ne možete naći u radnjama

  • 2

U subotu 23. i nedelju 24. decembra u hotelu "Slavija" u Beogradu, sa radnim vremenom od 10 do 18 časova, održaće se veliki novogodišnji sajam antikviteta, hobija i umetničkih predmeta.

Mnoštvo noviteta na 11. Festivalu nauke (FOTO)

Foto: promo

Očekuje se velika ponuda svih vrsta antikviteta, unikatnih i umetničkih predmeta (komadnog nameštaja, srebra, bronze, satova, umetničkih slika, ikona, militarije, porcelana, stakla, lustera, lampi, penkala, ordenja, starih knjiga,razglednica, filatelije...) uz prisustvo oko 120 do 130 izlagača iz zemlje i inostranstva.

Foto: promo

Na ovoj manifestaciji možete obradovati dragu osobu kao i sebe, kupovinom interesantnih i retkih eksponata koje ne možete naći u radnjama.

Foto: promo

Svi posetioci sajma na poklon dobijaju kalendar sa planom sajmova za 2018.godinu i imaju pravo besplatne procene za sve donešene eksponate kao i sve informacije o literaturi, restauraciji i načinu bavljenja hobijem i antikvitetima.

Foto: promo

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA