Deci sa opštine Palilula dodeljeni paketići: Radost i osmesi mališana u Hali Pionir, družili se sa Deda Mrazovima i klovnovima (FOTO)

Više od 7.500 paketića biće podeljeno deci

  • 2

Deci sa teritorije opštine Palilula danas i sutra će biti dodeljeno više od 7.500 paketića povodom novogodišnjih praznika, a predsednik te opštine Aleksandar Jovičić rekao je da je dečija radost najveća motivacija za još bolji i odgovorniji rad opštine.

Opština Palilula počela čišćenje kanala na levoj obali Dunava

- Danas je u Hali Pionir više od 4.500 mališana i za mene nema veće satisfakcije nego kada vidim njihova nasmejana lica. Dodelićemo više od 7.500 paketića za decu uzrasta od jedne do šest godina, a sledeće godine odvojićemo još više sredstava da gradimo nova dečija igrališta i sportske terene - rekao je Jovičić.

On je dodao da će se opština truditi da sadržajima za decu obogati prostore ispred kuća i zgrada, kako bi mališani kvalitetnije provodili svoje slobodno vreme.

Foto: Promo

- Nema lepšeg osećaja nego kada za kraj godine vidite ovakvu sliku, jer to znači da ste dobro radili. Mi ćemo u budućnosti odvajati još sredstava da najveći potencijal naše zemlje podstičemo i u njih ulažemo, jer je to naše najvrednije blago - naveo je Jovičić.

Deca su danas pored uručivanja paketića mogla i da uživaju u druženju sa Deda Mrazovima, klovnovima, da slušaju hor i gledaju plesne nastupe.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubica

    5. januar 2018 | 21:45

    Vi imate kanalizaciju a mi cemo dobiti na KUKOVO LETO!

  • Zoe

    24. decembar 2017 | 23:54

    E a kakvi smo mi slepci na OPSTINI CUKARICA. Ne mogu u parku da ubace vise zanimacija od 2 ljuljaske a kamoli da daju paketice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA