• 11

Dečak se 5 sati vozio od Beograda do Hrvatske držeći se za osovinu autobusa: Kad su ga našli, bio je sav krvav

Kada su ga našli, bio je sav prljav, teturao se i bio u vidljivom šoku

  • 11

Dečak imigrant star otprilike 12 ili 13 godina zavukao se ispod autobusa Čazmatransa u Beogradu i držeći se rukama i nogama za osovinu, vozio se punih pet sati. Otkriven je kad su putnici čuli lupanje u blizini Ivanić-Grada.

Život u Evropi ili smrt: Pakistanac 30 puta pokušao da uđe iz Srbije u EU, i probaće OPET!

- Najpre slab, a kasnije sve jači i jači zvuk. Pozvali smo jednog od vozača i kada je i on čuo taj neobičan zvuk, zaustavili smo autobus - ispričao je Anđelko Nežić, jedan od putnika, za Slobodnu Dalmaciju.

Kada je autobus stao, ispod njega je ispuzao dečak od nekih 12 ili 13 godina, sav čađav i krvavih ruku.

- Mali je sav prljav izašao između dela za točkove. Teturao se, bio je u vidljivom šoku. Bio je prljav do bola, kao da mu je neko ugljenom namazao lice. Pričao je slabo engleski. Policija je došla nakon 20 minuta. Dečak je jako mršav, nema ga šta videti. Ja i još par ljudi smo otišli na benzinsku pumpu i uzeli smo mu nešto da jede i pije. Malecki se skoro od Beograda do Zagreba vozio ispod autobusa, ne znam kako je izdržao - ispričao je Nežić.

Događaj su potvrdili i iz Čazmatransa, dodajući da im ovo nije prvi slučaj. Slično im se, naime, dogodilo nedavno na liniji između Podgorice i Dubrovnika.

Daljinac

(Telegraf.rs/Slobodna Dalmacija)

Komentari

  • Petar

    Ispostavilo se da ipak nije dete. Iracanin, star 21 godinu.

  • Nody

    Zasto ne volite izbjeglice?sjetite ste kako ste vi bjezali sa Kosova i iz Hrvatske u kolonama i da vam Bosanci i Kosovari nisu pomagali i hranili vas pocrkali bi.

  • Nenad

    Prvo dobri fini a posle kada se snađu budu naopaki.daleko im lepa kuća. I što dalje od nas.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima