≫ 

Kladionica priznaje sve tikete kao dobitne: Dobićete novac iako ste omanuli kog je pola prvorođena beba u Beogradu

Tokom cele 2017. godine građani Srbije su mogli da se klade na pol bebe koja se prva rodi u 2018. godine, sve do 31. decembra 2017

  • 3

Svi građani Srbije koji su se u Meridian kladionici kladili na to da li će prvorođena beba u 2018. godini u Beogradu biti dečak ili devojčica, ili čak blizanci, dobili su opkladu.

Za prvih 12 sati Nove godine u Beogradu rođene 22 bebe! Zlatibor Lončar obišao prinove (FOTO)

Meridian kladionice su naime, odlučile da priznaju sve tikete kao dobitne, jer je u minutima posle ponoći u Beogradu rođeno nekoliko beba i niko sa sigurnošću ne može da kaže da li je u 2018. godini u glavnom gradu Srbije prvo na svet došla devojčica, dečak ili su prve bebe u novoj godini bili blizanci.

Ta kladionica je u naknadnom saopštenju precizirala da ova odluka važi samo za Beograd.

Foto: Tanjug/STR

U svojoj ponudi, Meridian je imao nekoliko opklada za prvorođenu bebu u 2018. godini za nekoliko gradova u zemlji i regionu, ali je svuda osim u Beogradu situacija bila jasna, navodi se u saopštenju.

- Zbog toga je kladionica Meridian odlučila da prizna sve tikete odigrane na ovu opkladu za Beograd kao dobitne. Bez obzira na koju od mogućih opcija su se građani Srbije kladili, mogu da računaju da su u pravu i da je njihov tiket dobitan - poručuju iz Meridiana i dodaju da svi žele da beba bude što više, jer deca su ukras sveta, bilo da su devojcice ili dečaci.

Tokom cele 2017. godine građani Srbije su mogli da se klade na pol bebe koja se prva rodi u 2018. godine, sve do 31. decembra 2017.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    3. januar 2018 | 20:44

    A mi sto smo igrali iz iksa???

  • Kosovka

    4. januar 2018 | 10:53

    Jad cujem kladionica zeludac mi ne vari.Jovan nas 300 hilj.din dade u kladionicu kladeci se ..nesec dana u kucu ulazi u 12 ..sve pare vojska sto je dala penzionerima ..dug od 2008 odoseee .a prozori cekaju ..i td i td..Uh proklet bio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA