Ako imate bilo koji problem u zgradi, od sada možete da pozovete samo jedan broj

Prateći trendove savremenog društva, korisnici primećuju da je JP "Gradsko stambeno" poslednjih nekoliko godina postalo znatno otvorenije za korisnike putem društvenih mreža i interneta generalno

  • 0

JP "Gradsko stambeno" trudi se da aktivno prati sve potrebe korisnika, kako bi njihova očekivanja bila ispunjena i prevaziđena.

- Prateći trendove savremenog društva, korisnici primećuju da je naše preduzeće poslednjih nekoliko godina postalo znatno otvorenije za korisnike putem društvenih mreža i interneta generalno. Istovremeno, trudimo se da unapređujemo i tradicionalne načine komunikacije koji su i dalje najzastupljeniji, pre svega naš pozivni centar. Naime, do sada su nas korisnici mogli kontaktirati besplatno putem fiksne telefonije na broj 0800 200 011, dok je skraćeni broj *011 bio namenjen onima koji nas kontaktiraju sa mobilnih telefona - kažu iz JP "Gradsko stambeno".

Foto: Promo/ JP Gradsko stambeno

Ispitujući potrebe sugrađana, došlo se do zaključka da bi bilo praktičnije da koristimo jedan, umesto dva broja. Iz pomenutog razloga *011 neće više biti u upotrebi, a svi pozivi na broj 0800 200 011 biće besplatni, kako za fiksnu, tako i za mobilnu telefoniju.

Podsećamo Vas da službu hitnih intervencija možete dobiti na telefone 395 0 300 i 395 0 301. Služba je dostupna 24 časa dnevno, 365 dana u godini.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA