Šampionima pijaca uručena priznanja za izuzetan doprinos u snadbevanju građana Beograda (FOTO)

JKP "Gradske pijace" u narednom periodu nastaviće sa očuvanjem tradicije i kulture, negovanja odnosa poverenja između proizvođača i kupca, kao i promovisanja pijaca kao važnog turističkog potencijala

  • 0

Ivan Sočo, direktor JKP "Gradske pijace", uručio je danas priznanja dugogodišnjim poljoprivrednim proizvođačima, "Šampionima pijaca", za izuzetan doprinos u snabdevanju građana Beograda kvalitetnim i zdrastveno ispravnim domaćim poljoprivrednim proizvodima.

- Veliko mi je zadovoljstvo i čast što imam priliku da uručim ova priznanja vrednim i predanim proizvođačima, koji imaju bogatu i dugu tradiciju proizvodnje, koja se prenosi sa kolena na koleno, a predstavljaju brend beogradskih pijaca. Gradske pijace na ovaj način doprinose kvalitetnoj i raznovrsnoj ponudi, a naši sugrađani ih prepoznaju i rado dolaze kod njih kako bi svoja domaćinstva snabdeli kvalitetnim i proverenim poljoprivrednim proizvodima. – rekao je Ivan Sočo, direktor JKP "Gradske pijace".

Foto: Promo

- Šampione pijaca promovišemo na svim našim manifestacijama, među kojima su najpopularnije "Beogradski Noćni Market" i "Pijačni karavni" koje posete veliki broj naših sugrađana - dodao je on.

Foto: Promo

JKP "Gradske pijace" u narednom periodu nastaviće sa očuvanjem tradicije i kulture, negovanja odnosa poverenja između proizvođača i kupca, kao i promovisanja pijaca kao važnog turističkog potencijala.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA