• 0

Pomoć opštine Voždovac stanarima u rešavanju komunalnih problema (FOTO)

Najveći broj pitanja odnosio se na komunalne i saobraćajne probleme poput parkiranja, održavanje krovova i neispravnih liftova, zamenu ulaznih vrata i uređenje prilaznih staza zgradama

  • 0

Opština Voždovac organizovala je danas sastanak upravnika i predstavnika stambenih zgrada iz mesnih zajednica Medaković III, Braće Jerković, Milunka Savić i Mitrovo brdo sa nadležnima iz javnih službi Grada Beograda, kako bi pomogli građanima u rešavanju komunalnih problema.

Tokom dva sata u Gradskoj opštini Voždovac na pitanja građana odgovarali su predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić, sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović, generalni direktor JKP "Zelenilo – Beograd" Slobodan Stanojević, direktor JKP "Gradska čistoća – Beograd" Miroslav Bogdanović i direktor Sektora za tehničke poslove JP "Gradsko stambeno".

Foto: Promo

Najveći broj pitanja odnosio se na komunalne i saobraćajne probleme poput parkiranja, održavanje krovova i neispravnih liftova, zamenu ulaznih vrata i uređenje prilaznih staza zgradama. Bilo je i predloga za postavljanje semafora na prometnim mestima na Voždovcu, predloženo je uvođenje dodatne linije 26a do Slavije, postavljanje video nadzora i dr.

Foto: Promo

Pitanja na koja nije moglo odmah da se odgovori, predsednik Savić je zapisivao, kao i adrese na koje će nadležni iz Opštine ili javnih preduzeća i sekretarijata izaći na teren i u što kraćem roku pokušati da reše problem. On je pozvao građane da i sami održavaju svoje ulaze i čistoću oko zgrade, podsetivši da je Opština do sada zamenila 144 dotrajalih ulaznih vrata, dok je u planu zamena još 50. Savić je podsetio da je Opština podržala akciju "Uredimo Voždovac" u kojoj je posađeno čak 2000 zimzelenih stabala u naseljima Medaković III i Braće Jerković.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok