Siniša Mali: Počela podela personalizovanih senior kartica

Prvih 40.000 penzionera, korisnika senior kartica, dobilo je personalizovane kartice umesto dosadašnjih nepersonalizovanih, privremenih, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali

  • 1

Njima su te kartice poslate juče na kućnu adresu, sutra će još 20.000 penzionera dobiti svoje personalizovane kartice, a sa tim će se nastaviti dok svi članovi kluba (za sada ih je više od 200.000) ne dobiju kartice sa svojim imenom i prezimenom.

Mali je objasnio je da će penzioneri dobiti zajedno sa karticama i spisak svih maloprodajnih objekata i preduzeća partnera tog projekta, kako bi na jednom mestu imali sve podatke o tome gde i kolike popuste mogu da ostvare.

- U ovom trenutku imamo više od 800 maloprodajnih mesta i više od 200 kompanija koje su članovi ovog kluba - kazao je gradonačelnik.

On je dodao da se taj broj svakog dana povećava, kao što se povećava i broj sugrađana koji postaju deo "Senior kluba", u kome je, prema njegovim rečima, trenutno više od 200.000 penzionera.

- Ovo je sjajan primer kako Gradska uprava i penzioneri mogu lepu stvar da urade, kako razvijamo osećaj da svi pripadamo ovom gradu - istakao je gradonačelnik.

Podsetio je da se radi o besplatnoj kartici sa kojom penzioneri kada posećuju maloprodajne objekte koji su u projektu ostvaruju uštedu srazmernu trinaestoj penziji. On je pozvao najstarije sugrađane da posete Sajam za treće doba, na kojem će se pričati o senior karticama, ali i o svim manifestacijama i programima koji postoje za njih.

Mali je istakao i da će penzioneri u svakom delu grada imati bar po jedan klub, kako bi imali mesto na kome će provoditi slobodno vreme, rekreirati se, a gde će biti organizovan veliki broj manifestacija.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    14. februar 2018 | 07:28

    Nisu svi penzioneri ljudi trećeg doba niti su najstariji građani. Ovim ste uvredili balerine, sportiste i mnoge druge građane Srbije koji su penzioneri sa dvadesetag godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA