Beograd noću, brišem slike danju: Očajni alfa mužjaci mole da se uklone fotke njihovih bezobraznih provoda sa ljubavnicama

Šta će ruka oko struka, ako posle sledi muka?

  • 22

Tačno je da nema tog muškarca koji se pijan neće slikati sa lepom devojkom u noćnom provodu. Ne razmišljajući gde bi ta slika sve mogla završiti i do koga stići. Tačno je i da, kao po nepisanom pravilu, te slike uglavnom stignu baš tamo gde treba. Recimo, do devojke mladića koji se noć pre malo opustio u nepoznatom ženskom društvu.

Šta zaista znači kada vam muškarac kaže "ona je samo drugarica", "ne želim vezu" i još 11 drugih stvari

Nakon što se na svim portalima i društvenim mrežama objave fotografije iz prethodne noći, oćajni muškarci zovu i mole za brisanje slika. Najviše poziva stiže baš oko Dana zaljubljenih, a potom se taj trend nastavlja. I do 8. marta, ali i kasnije, naravno.

Muškarci koji na slikama grle devojke, trudeći se pritom da im se baš na toj ruci kojom grle vide skupoceni sat i telefon, sa neizbežnom tetovažom krsta i tompusom u ustima (pretpostavljamo i ključevima bahato skupih automobila u džepu) - uglavnom nas ti isti alfa mužjaci sutradan zovu i mole da skinemo fotke.

Foto-ilustracija: Profimedia

Pa, što grliš ako ne smeš?

Zanimljivo je i da su na tim fotografijama uglavnom identične devojke, kao po kalupu skrojene: iscrtane obrve, naduvane usne, veštačke trepavice (i mnogo toga još)... ali, to je već druga tema. Ovde govorimo o fenomenu muškarca koji je "danju fin, a noću Čarli Šin".

Muškarci, ako ste već u provodu sa društvom i devojka vam ne pravi problem što izlazite bez nje, zar stvarno možete toliko da se napijete i da ne razmišljate o posledicama svojih postupaka?

Šta radite u zagrljaju sa drugim devojkama i pritom pozirate fotografu koji obilazi kafanu i slika sve?

Foto-ilustracija: Profimedia

Šta će ruka oko struka, ako posle sledi muka?

Kad već varate svoje lepše polovine, uradite to malo skrivenije. Pritom, ne kažemo to da bismo vas zaštitili, već vaše devojke. Dovoljno je što ih varate, ne morate još i javno da ih blamirate.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajko

    11. mart 2018 | 13:06

    Obični klošari sa još većim klošarkama.sponzorušama,moja baba bi ih drugačije nazvala.Jad i beda.

  • Wien

    11. mart 2018 | 11:42

    Nisu to alfa muzjaci...to su oni sa dubokim dzepom sa svojim sponzorusama...

  • Mare

    11. mart 2018 | 16:26

    Ne izlazim godinama... na toliko boljih stvari vreme i novac mozes potrositi... Izlasci, bacanje salveta volovske njuske i mrstenje (musko i zensko) sve uz flasu piva od 500 dinara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA