SVE ŠTO JE POTREBNO VAŠEM VOZILU: Akcija popusta na sve usluge

Održavanje vašeg vozila posebno u zimskom periodu je osnovni uslov sigurnosti i bezbednosti u saobraćaju. Ne propustite akciju POPUSTA na sve vrste usluga za putnička i teretna vozila u Viva servisu

  • 1
Foto: Promo/ Viva servis

Na adresi Surčinska 176, Novi Beograd svakog dana čeka vas stručni tim majstora u moderno opremljenom servisu koji je na raspolaganju radnim danima do 17h, a subotom do 15h za sve što je potrebno vašem automobilu, kamionu, autobusu.

U Viva servisu nude gume za sve vrste vozila i sve tipove vozača. Ne samo adekvatan izbor guma već su redovan pregled i održavanje vozila osnovni uslov sigurnosti i tehničke ispravnosti vozila.

Viva servis za pregled i servisiranje teretnih i putničkih vozila raspolaže jedinstvenom opremom najnovije generacije ali i obučenim serviserima iz domena mahanike, elektrike i elektronike vozila.

Pod servisiranjem podrazumevaju:

- Servis u garantnom roku i izvan njega

- Limarske radove i termolakiranje

- Dijagnostiku i podešavanje motoraPranje, podmazivanje, dekonzerviranje motora

- Montaža, demontaža i balansiranje guma

- Brzu isporuku rezervnih delova.

Foto: Promo/ Viva servis

Ono što svi vozači ne bi trebalo da ispuste jeste AKCIJA POPUSTA koja je pokrenuta u Viva servisu. Naima, odobrava se popust od 20% na sve usluge koje servis pruža:

- Pregled i popravka

- Dijagnostika

- Održavanje vozila

- Vulkanizerske usluge

- Pranje vozila

- Remont dizni

Posebno zanimljivo može biti “umivanje” vašeg automobila ili kamiona. Bezkontaktno pranje vozila vrše specijalnim hemijskim sredstvima tako da se eliminiše mogućnost oštećenja laka automobila.

Prednosti u odnosu na klasično pranje su da nema bojazni od prljave četke ili sunđera i straha da će se izgrebati auto. Manje oštećenja na vozilima, nema grebanja farbe, veća fleksibilnost u pranju raličitih dimenzija automobila, nema oštećenja retrovizora, antena i dodatne opreme.

Prilikom pranja koristi se isključivo originalna sredstva stranih proizvodača, neagresivne hemije koje nikako ne oštećuju farbu i lak.

Foto: Promo/ Viva servis

To nije sve!

U Viva servisu pronaći ćete široku paletu ORIGINALNIH rezervnih delova po NAJPOVOLJNIJIM cenama.

Ne štedite na uljima i kvalitetnim filterima jer je to najlakši i najjeftiniji način da sačuvate i produžite vek motora na vašem vozilu. U zavisnosti od modela i stanja vozila (pređeni km), serviseri će vam preporučiti najbolju varijantu po fabričkoj specifikaciji, kao i najoptimalniju varijantu po ceni i kvalitetu.

Dovoljno je razloga da se više informišete u servisu putem telefona 011/78 52 888 i 064/670 50 95 ili sajta www.vivaservis.rs.

Negujte svoja vozila jer oni su vaši prijatelji, a mnogo zaboli kada vas izdaju onda kada su najviše potrebni.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA