Još samo 5 dana za preuzimanje licitacionog broja

Iskoristite priliku koja se ne pruža svaki dan

  • 0

JKP "Gradske pijace" i u 2018. godini nastavljaju sa sprovođenjem javnih licitacija na transparentan i jasno definisan način dodele pijačnih kapaciteta na beogradskim pijacama.

Zainteresovana lica koja preuzmu licitacioni broj imaće prilike da se nadmeću za lokale koji se nalaze na odličnim lokacijama gradskih pijaca: "Kalenić", "Banjica", "Smederevski đeram" i T.C. "Novi Beograd". Pored lokala, zainteresovana lica moći će da licitiraju i za novu ili restilizovanu pijačnu opremu koja se nalazi na 17 beogradskih pijaca i to: "Zeleni venac", "Kalenić", "Blok 44", "Zemun", TC "Novi Beograd", "Mirijevo", "Dušanovac", "Banovo brdo", "Vidikovac", "Banjica", "Bele vode", "Braće Jerković", "Borča", "Gornja Varoš", "Železnik", "Senjak" i pijaca Otvoreni tržni centar "Buvljak".

Foto: Promo

Ostalo je još jako malo vremena za preuzimanje licitacionog broja, jer se prva licitacija u ovoj godini održava 12. marta u upravnoj zgradi pijace "Kalenić" sa početkom u 14 časova. Krajnji rok za preuzimanje licitacionog broja je 24 sata pre održavanja licitacije, a pravo učešća imaju pravna, fizička lica i preduzetnici.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA