Otvoren "Bebi kutak" u opštini Savski venac (FOTO)

Prema rečima predsednice opštine Irene Vujović neiskorišćeni prostor je pretvoren u kutak za bebe, koji mnogo znači deci i roditeljima, a pritom ne predstavlja veliko ulaganje

  • 2

U prostorijama Opštine Savski venac danas je otvoren "Bebi kutak" namenjen svim roditeljima koji sa svojim bebama dođu u Opštinu.

Građanima Savskog venca uručeni vaučeri za besplatne rekreativne programe na Starom Dif-u i Tašu (FOTO)

Prema rečima predsednice opštine Irene Vujović neiskorišćeni prostor je pretvoren u kutak za bebe, koji mnogo znači deci i roditeljima, a pritom ne predstavlja veliko ulaganje. Načelnica Uprave opštine Savski venac Aleksandra Kuzmanović je istakla da je otvaranje "Bebi kutka" veoma korisno jer će roditelji u opštini imati adekvatan prostor da presvuku, nahrane ili animiraju svoje bebe.

Foto: Opština Savski Venac

- Ovaj kutak opremljen je odgovarajućim rekvizitima neophodnim mamama i mališanima. Dizajniran je maštovito, u toplim bojama i materijalima, kako bi pružio prijatnost i adekvatan komfor. U sklopu kutka nalazi se sto za presvlačenje bebe i udoban dvosed koji je zavesom odvojen od pogleda prolaznika, što majkama omogućava da u prijatnom ambijentu nahrane svoje bebe - objasnila je Kuzmanović.

Foto: Opština Savski Venac

"Bebi kutak" se nalazi pored Matične službe, na prvom spratu u upravnoj zgradi opštine Savski venac.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA