≫ 

Suve slavine na Vračaru i Paliluli: Više ulica bez vode zbog radova

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne

  • 0

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar danas će od 8:30 do 14:30 sati bez vode ostati potrošači u ulicama Nebojšinoj (između Ulice Hadži Melentijeve i Južnog bulevara) i Braničevskoj (između ulica Nebojšine i Hadži Melentijeve).

Da li Vračar potiče od paganskog žreca, šta je Čubura, zašto je Vozarev krst pocrveneo i kakve veze ima Neimar sa Kotežom? (FOTO)

Takođe, bez vode će ostati i potrošači u Hadži Melentijevoj (između ulica Nebojšine i Braničevske), Lamartinovoj (između ulica Nebojšine i Braničevske) i Rudničkoj.

Radovi će se izvoditi i na vodovodnoj mreži na Palilula pa će danas od 8 do 16 sati bez vode biti potrošači u ulicama Knez Danilovoj, Dalmatinskoj, Starine Novaka, Stanoja Glavaša, Vladetinoj, Ivankovačkoj i okolnim ulicama.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne. 

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj web adresi www.bvk.rs.Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA