≫ 

Bahati investitor uzurpira ceo Zemun, ali sada su mu zapečatili jedno gradilište (FOTO)

Na prethodnom gradilištu je, uprkos zabranama inspekcije, od 2012. godine do danas nikao ogroman privredni objekat

  • 9

Opština Zemun zapečatila je nelegalno gradilište u Sarajevskoj ulici u Zemunu, ali bahati investitor Predrag Lončar i dalje ne prestaje sa radovima.

Bahati investitor seje strah po Zemunu: Gradi "na divlje" i bije stare ljude, a inspekcije se prave lude (FOTO)

Povodom problema sa Lončarom, redakciji Telegrafa javio se njegov komšija S. J. čija je kuća na udaru velike hale koju Lončar planira "na divlje" da podigne tik uz nju. Ovo nije prvi put da ovaj investitor nelegalno gradi u Zemunu, a na prethodnom gradilištu je, uprkos zabranama inspekcije, od 2012. godine do danas nikao ogroman privredni objekat.

Tviter

U opštini Zemun objašnjavaju da je za gradnju i Sarajevskoj ulici izvršen uviđaj 26. januara i da je konstatovano da je investitor nelegalno iskopao temelj za objekat dug 25 metara.

- Rešenje o uklanjanju i rešenje o zatvaranju gradilišta doneto je 29. januara. Na objekat je pribijena tabla i traka sa natpisom "zatvoreno gradiliše". U nastavku postupka ustanovljeno je da je investitor ovih radova Predrag Lončar, pa je 21. marta njegovo ime dodato na rešenje o izvršenju - kažu u opštini.

Oni napominju da je i za bespravnu gradnju tokom 2012. godine u Ugrinovačkoj ulici sproveden postupak i doneto rešenje o rušenju i zatvaranju gradilišta za dogradnju poslovnog objekta.

Foto: Tviter/Sasa Jeremic

- Podneta je i krivična prijava protiv investitora Trećem osnovnom javnom tužilaštvu. Nakon toga je on podneo zahtev za ozakonjenje i dok se postupak ozakonjenja ne okonča objekat se ne može uklanjati - kažu u opštini.

Protiv Lončara su dvojica komšija podneli krivične prijave zbog pretnji i nanošenja telesnih povreda, jer ih je, kada su se drznuli da se pobune protiv nelegalne gradnje, investitor napao.

Ni od Lončara, ni od izvođača radova firme "Kapriol Gradnja", i dalje nismo dobili odgovore onelegalnoj gradnji i nasilničkom ponašanju.

Daljinac

(G.A/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Karda

    21. mart 2018 | 16:36

    Ruši to!!!

  • Комшија

    21. mart 2018 | 18:56

    Ово је тек почетак. Заборавио је да батина увек има два краја. Таквима ће пресести сва бахатост и умишљеност да су јаки, јер са неким локалним шалабајзером имају "сарадњу". И он и шалабајзери ће врло брзо схватити значење речи Чарлса Барклија: "Што улазиш у фрку кад си слабији!?"

  • zemunac

    21. mart 2018 | 18:31

    Johane, voleo bih tebi da sazidaju prozore i da nemas ni malu rupicu za sunce. pa bih te pitao da li bi pitao komsiju ili inspektora koji je podmicen. inace 100% je podneo zahtev za legalizaciju posle gradnje i naravno podmitio! klasika za investitore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA