≫ 

Sve usluge servisiranja vašeg vozila na jednom mestu

Negujte svoja vozila jer oni su vaši prijatelji, a mnogo zaboli kada vas izdaju onda kada su najviše potrebni. Zima je prošla što bi značilo da na vreme treba razmišljati i o letnjim gumama.

  • 1

U Viva servisu nude gume za sve vrste vozila i sve tipove vozača. Letnje gume su namenjene za vožnju u proleće i leto kada su temperature veće od 7°C. Letnje gume imaju bolje sportske performanse i pružaju dobro prijanjanje na suvoj i mokroj podlozi.

U ponudi Viva servisa nalaze se gume, rezervni delovi, motorna ulja, filteri i akumulatori za vozila, isključivo proverenih (renomiranih) svetskih proizvođača.

Ne štedite na uljima i kvalitetnim filterima jer je to najlakši i najjeftiniji način da sačuvate i produžite vek motora na vašem vozilu. U zavisnosti od modela i stanja vozila (pređeni km), Viva serviseri će vam preporučiti najbolju varijantu po fabričkoj specifikaciji, kao i najoptimalniju varijantu po ceni i kvalitetu.

Foto: Promo/ Viva Servis

Na adresi Surčinska 176, Novi Beograd čeka vas stručni tim majstora u moderno opremljenom servisu koji je na raspolaganju radnim danima do 17h, a subotom do 15h za sve što je potrebno vašem automobilu, kamionu, autobusu:

Pregled i popravka

Vulkanizerske usluge

Održavanje i servisiranje vozila

Pranje vozila

Registracija

Foto: Promo/ Viva Servis

Dovoljno je razloga da se više informišete u servisu putem telefona 011/78 52 888 i 064/670 50 95 ili putem internet prezentacije www.vivaservis.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikelandjelo

    23. mart 2018 | 13:15

    Kakva nam je ova luda prognoza, izgleda necemo ni skidati zimske gume.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA