Povređeni otac i ćerka na Novom Beogradu: Hitno prevezeni u Urgentni centar!

Nesreća se dogodila u Ulici Jurija Gagarina kod tržnog centra u bloku 70

  • 0

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Beogradu lakše su povređeni petogodišnja devojčica i njen otac, kažu iz Hitne pomoći.

Obesio se dečak (11) za kvaku u svojoj sobi u centru Beograda

Kako je Beti rekla portparolka te službe dr Nada Macura, nesreća se dogodila sinoć nešto pre 22 sata u Ulici Jurija Gagarina kod tržnog centra u bloku 70. Hitna pomoć obavila je noćas 95 intervencija, a pomoć su najčešće tražili astmatičari i srčani bolesnici sa bolom u grudima.

Inače, u Srbiji se danas očekuje pojačan intezitet saobraćaja, naročito u prepodnevnim satima, kada se na prilaznim putevima većih gradova, kao i na gradskim saobraćajnicama, očekuje veći broj vozila.

Mokri kolovozi i umereno oblačno vreme sa povremeno slabom kišom, a u planinskim predelima i slabim snegom pratiće vozače tokom celog dana, saopštio je AMSS.

U jutarnjim, ali i večernjim satima zbog nižih temperatura moguća je poledica. Takođe, ovakve vremenske prilike mogu biti uzrok čestih odrona zemlje i kamena na deonicama kroz stenske useke i klisure.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA