Vujović i Goverdovski položili vence na spomenik Milici Rakić i Spomenik oslobodiocima Beograda (FOTO)

Vujovićeva i Goverdovski su potom obišli Spomen-groblje jugoslovenskim i sovjetskim vojnicima palim za oslobođenje Beograda 1944. godine i položili vence na spomenik Crvenoarmejcu

  • 21

Predsednica Gradske opštine Savski venac Irena Vujović i predsednik Centralnog administrativnog okruga Moskve Vladimir Goverdovski, koji predvodi rusku delegaciju u dvodnevnoj poseti opštini Savski venac, položili su vence na spomenik maloj Milici Rakić u Tašmajdanskom parku, poginuloj tokom NATO bombardovanja 1999. godine.

Članovi delegacije Centralnog administrativnog okruga Moskve obišli "Beograd na vodi"

Vujovićeva i Goverdovski su potom obišli Spomen-groblje jugoslovenskim i sovjetskim vojnicima palim za oslobođenje Beograda 1944. godine i položili vence na spomenik Crvenoarmejcu. Cveće je položio i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.

Foto: Promo

Tokom boravka u Beogradu šestočlana delegacija Centralnog administrativnog distrikta Moskve posetila je i najveći pravoslavni hram na Balkanu - Hram Svetog Save, gde ih je dočekao nastojatelj Hrama, arhimandrit Stefan Šarić.

Foto: Promo

Obilasku Hrama Svetog Save sa gostima iz Moskve, kao i polaganju venaca na spomenike i odavanju pošte stradalima prisustvovali su i članovi delegacije opštine Savski venac - predsednik Skupštine opštine Nemanja Berić i članovi Veća opštine Miloš Vidović, Uroš Tripković, Strahinja Kukić i Danijela Mirjanić.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA