Miodrag pretio samoubistvom ispred Narodne Skupštine zbog problema koji ga muči već 24 godine

Miodrag je posle privođenja prevezen u bolnicu,

  • 4

Miodrag T. (63) izazvao je pravu dramu kad je, preteći bombom, upao na plato ispred Skupštine Srbije u centru Beograda. Na lice mesta odmah su se sjatili specijalci i otpočeli pregovore sa pomahnitalim čovekom, a nakon sat vremena on je popustio i mirno se predao.

Ovo je čovek koji je pretio da će aktivirati bombu ispred Skupštine Srbije (FOTO, VIDEO SA LICA MESTA)

Miodrag T. kod sebe nije imao eksplozivnu napravu, a na ovaj korak navodno se odlučio zbog sudskog spora koji traje već 24 godine.

- Glavni akter drame u centru prestonice je čovek iz Valjeva koji je odranije poznat policiji. Teretio se za teška dela protiv bezbednosti saobraćaja, prevare i ugrožavanja bezbednosti. Međutim, on je na ovaj način hteo da skrene pažnju na privatne probleme i muke koje ima sa sudskim postupkom - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Miodrag je posle privođenja prevezen u bolnicu, a detaljno je pregledan i reno u kojem se dovezao.

- Nije pronađeno ništa sumnjivo, ali je vozilo za svaki slučaj prevezeno na dodatno veštačenje - dodaje sagovornik.

Foto: Milena Đorđević

Podsećamo, muškarac se u četvrtak oko 13 sati dovezao do zgrade parlamenta. Potom je došao do portirnice, a pripadnici obezbeđenja primetili su da u ruci drži predmet sličan pištolju, pa su ga zaustavili.

On je tad, s rukom u džepu, zapretio da će se dići u vazduh, glumeći da u džepu ima ručnu bombu kašikaru.

Odmah je alarmirana policija, a oko zgrade su dežurali vatrogasci i kontradiverziona ekipa. Angažovani su i članovi pregovaračkog tima koji su ubrzo prišli Miodragu i počeli da razgovaraju s njim.

Pokušali su da ga odgovore od namere da aktivira bombu i digne se u vazduh. Njihovi napori su se ubrzo isplatili, pa se Miodrag T. mirno predao policiji. Kod njega je tada utvrđeno da kod sebe ima samo repliku pištolja.

VIDEO: Pogledajte kako je izgledala drama ispred Skupštine Srbije

Daljinac

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    30. mart 2018 | 02:02

    Nekada su ljudi ziveli mnogo mnogo teze, radili, cuvali decu, mucili se pa se nisu besili, skakali sa mostova, raznosili bombama i tako dalje tako da za ovo ne treba imati razumevanja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA