U opštoj makljaži na okretnici u Ustaničkoj, žena ostala bez dojke! Sav užas odigrao se nasred ulice, a cigla je pogodila prolaznicu u glavu

- Tukli su se čim su stigli! Sevali su noževi, motke, cigle... U sukobu je najgore prošla jedna žena kojoj je lila krv iz dojke. Ona je plakala, pridržaval se za grudi i vikala da će iskrvariti - kažu očevici

  • 5

Zbog izazivanja jučerašnje masovne tuče na okretnici tramvaja poznatijoj kao "Ustanička" na Bulevaru Kralja Aleksandra uhapšeni su Stefan P. (18), Dragan B. (19) i Stefan O. (21). U toj tuči Dragici K. (42) je odsečena dojka, dok su još tri osobe teško povređene.

Letele cigle, radile motke: Četiri porodice se potukle na tramvajskoj okretnici u Ustaničkoj, 5 povređenih, među njima i slučajna prolaznica

Svi povređeni zbrinuti su na Vojnomedicinskoj akademiji. Policija je privela tri osobe zbog nasilničkog ponašanja.

Kako kažu očevici, grupa od desetak mladića, došla je do naselja i nasrnula na meštane okupljene ispred baraka, piše "Srpski telegraf".

- Tukli su se čim su stigli! Sevali su noževi, motke, cigle... U sukobu je najgore prošla jedna žena kojoj je lila krv iz dojke. Ona je plakala, pridržavala se za grudi i vikala da će iskrvariti. Odmah smo pozvali policiju i Hitnu pomoć - kažu očevici.

Slučajna prolaznica  D. I. (58), je ni kriva, ni dužna, pogođena ciglom u glavu, još jedan muškarac je prošao krvave glave, ali i dvojica muškaraca golih do pojasa sa krvavim rukama.

- Žena je bila bez svesti i sa temena joj se slivala krv i tek tada su se zavađene strane smirile. Ženu pogođenu ciglom je zbrinula jedna žiteljka nehigijenskog naselja, donela je peškir i umotala joj glavu. Deca su vikala "Zovite Hitnu pomoć" - prepričava očevidac.

Prolaznici su pozvali policiju i Hitnu pomoć nakon što se tuča koja je počela u naselju, preselila i na ulicu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    30. mart 2018 | 09:27

    Sa kojim pravom se doticno doseljavaju gde stignu i prave leglo zaraze u sred grada? A ja moram da radim da bih platila racune i stan jel???

  • Pavle

    30. mart 2018 | 11:29

    Razjasnite ko su ti ljdi, ucesnici tuce i kakvo je to NE HIGIJENSKO naselje u centru grada i zasto je dozvoljeno formiranje istog. Ko nije radio svoj posao???

  • Miku 30 03 2018

    30. mart 2018 | 08:56

    Tu bagru treba nabiti u zatvor nikako ih ne pustati davatim samo splačine da jedu kao svinjama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA