≫ 

Ovog jutra 80 Beograđana se probudilo, a da ne zna gde im je auto

Razlog "nestanka" je očigledan

  • 7

Preko 80 stanovnika Novog Beograda probudilo se jutros samo nemajući pojma gde su preko noći nestali njihovi automobili.

U noći između petka i subote vozilo znano kao "pauk" prokrstarilo je ulicama ovog naselja i uklonilo silna kola, iako su navodno bila propisno parkirana. Građani tvrde da je samo u Evropskoj ulici nestalo više od 80 vozila!

Ipak, radi se isključivo o ulicama koje čine trasu 31. Beogradskog maratona.

JKP "Parking servis" je proteklih dana apelovao na sve građane da blagovremeno pomere svoja vozila sa pomenute trase, jer parkiranje na njoj neće biti dozvoljeno u vreme održavanja te manifestacije.

Ni taksisti ne znaju koje su sve ulice zatvorene: Uskoro kreće maraton, biće blokirano pola grada

Vozila koja nisu izmeštena najkasnije sinoć do 22 sata ekipe "Parking servisa" su uklonile, u saradnji sa Saobraćajnom policijom.

Sve informacije o izmeštenim vozilima, vozači će moći da dobiju u Korisničkom servisu "Parking servis" na broj telefona 011/30-35-400.

A kuda će maratonci protrčati ove subote i da li ćete zbog toga morati da prilagodite svoje planove, pročitajte u tekstu ispod.

Vodič za preživljavanje po zatvorenim ulicama i izmenjenim linijama GSP: Beograd je sutra u znaku maratona (MAPA)

Daljinac

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trkaci

    21. april 2018 | 09:45

    Maratonci trče počasni krug! A gde da ga parkiram? I bez maratona je problem, sad još platiti pauka... zasto nam nisu dali besplatne sate u garažama po gradu i Nbg za vreme trajanja maratona... da je ostavljen međju zgradama dobio bih kaznu komunalaca od 5-10.000 jer je na trotoaru ili neošisanoj travi koju nema ko da kosi, a uredno se placa kroz infostan... ma... ne mogu više

  • Boki

    21. april 2018 | 10:15

    Ne može neko da te "obavesti". Postoje saobraćajni znaci koji regulišu saobraćajne propise. Ako znak stoji da je parkiranje dozvoljeno i nije postavljen novi da je zabranjeno ili privremeno zabranjeno imam pravo da se parkiram. Šta ako se neko upravo vratio sa puta i nema pojma šta se i gde održava? Ako nije bilo saobraćajne signalizacije oštećeni treba da tuže Parking Servis i da traže odštetu.

  • 007

    21. april 2018 | 09:14

    Bice para, bice para za parking servis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA