Svečana sednica Poslovnog udruženja "Pijaca Srbije" i 13. Beogradski noćni market na pijaci "Zeleni venac"

Ove godine Udruženje proslavlja i 15 godina postojanja i aktivnog rada i tim povodom uručiće priznanja institucijama i partnerima za doprinos uspešnom radu, promociji pijaca i pijačne delatnosti u Srbiji

  • 0

JKP "Gradske pijace", u čast jubileju, stogodišnjici održavanja prve Skupštine piljara Srbije davne 1918. godine na Zelenom vencu, organizuje na istoimenoj pijaci, svečanu sednicu Skupštine Poslovnog udruženja "Pijaca Srbije" u petak, 27. aprila 2018. godine, sa početkom u 17 časova.

Na svečanoj sednici Skupštine Poslovnog udruženja "Pijaca Srbije" biće predstavljene prezentacije o značaju i planovima razvoja JKP "Gradske pijace", viziji budućnosti pijaca, kao i projektu Udruženja "Garantovano domaće – Pijace Srbije". Ove godine Udruženje proslavlja i 15 godina postojanja i aktivnog rada i tim povodom uručiće priznanja institucijama i partnerima za doprinos uspešnom radu, promociji pijaca i pijačne delatnosti u Srbiji.

Foto: Promo

Pozivamo Vas da dođete u 17.30 časova na pijacu "Zeleni venac", gde će se prisutnima nakon završetka svečane sednice Skupštine Poslovnog udruženja "Pijaca Srbije", obratiti:

- Borko Milosavljević, pomoćnik gradonačelnika

- mr Ivan Sočo, direktor JKP "Gradske pijace" i predsednik Upravnog odbora Poslovnog udruženja "Pijaca Srbije"

- Nemanja Berić, predsednik Skupštine GO Savski venac

- Branko Nešić, predstavnik Beogradskog Noćnog Marketa

Foto: Promo

Posle održavanja svečane Skupštine Poslovnog udruženja "Pijaca Srbije", sledi 13. Beogradski noćni market, pod sloganom "Život je igra". Na pijaci "Zeleni venac", posetioci će se u periodu od 18 do 24 časa, prisetiti značaja dobre kupovine, okupljanja i druženja, a sve to uz domaću robu, umetnike i proizvođače koji i u ovom, kao i u prošlom veku na pijačnim tezgama sa ponosom predstavljaju svoje najbolje i nakvalitetnije proizvode.

I posle jednog veka - vidimo se na pijacama!

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA