• 22

Stravičan prizor usred noći u beogradskom parku: Na Konjarniku pronađena devojka sa prerezanim venama

Verovatno je u pitanju pokušaj samoubistva

  • 22

Noćas oko dva sata nakon ponoći u parku na Konjarniku pronađena je devojka stara oko 20 godina, sa prerezanim venama, u stanju šoka. Hitna pomoć je prevezla povređenu devojku na Institut Banjica.

Go šetao Sjenicom, terao devojčice da ga drže za ruku pa završio na psihijatriji

Devojka je bilo u alkoholisanom stanju, sa znacima hipovolemijskog šoka, što znači da je zbog gubitka krvi došlo do pada pritiska.

Verovatno je u pitanju pokušaj samoubistva, nije sarađivala sa ekipom Hitne pomoći, ali je policija rekla da se isekla žiletima.

VIDEO: Policija u Novom Pazaru odgovorila muškarca od samoubistva

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Petar M

    Mlada devojka od 20 godina, pijana sa isecenim venama. Sta je ludje od ove dve nemoralne stvari ? Ako je zbog momka, treba da se leci.

  • Života

    Ovo je strašno, mladi nemaju nikakvu perspektivu, u moje vreme je bilo posle srednje škole ili na posao ili na fakultet, mladi su znali šta ih čeka, a ovo danas je blagi užas.

  • Majka

    Roditelji rade po celi dan i ne mogu da se posvete dovoljno deci, moraju da zarade da bi se jedva prehranili. Vratite normalno radno vreme od 7-15 pa cete videti dobre rezultate. Radimo od 9-17h + koj sat prekovremeno + stici do kuce. To je 19h e onda rucak za sutra i tako u krug. Gde su u toj prici deca? Moji roditelji su imali normalno radno vreme i mogli su da mi se posvete

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima