Žena Zvezdinog fudbalera u bahatoj vožnji trotoarom tokom protesta (VIDEO)

Žena Nenada Krstičića je bila besna zbog protesta povodom cene goriva

  • 23

Žena fudbalera Crvene zvezde zabeležila je svoju bahatu vožnju trotoarom tokom protesta zbog cene goriva u BoegraduJelena Krstičić, supruga Nenada Krstičića, krenula je pešačkom stazom, uz uvrede, a sve uz izgovor da je, pretpostavljamo dete, "doživelo nervni slom" u autu.

Blokada saobraćaja zbog cene goriva širom Srbije: Vozači izašli iz kola i uz glasne zvižduke iskazuju nezadovoljstvo (FOTO) (VIDEO)

Gde bi nam bio kraj kada bismo se svi ovako ponašali? Možemo da razumemo da je dete bilo nervozno i plačljivo, ali stepen bahatosti gospođe Krstičić podignut je na viši nivo snimkom koji je sama načinila i objavila.

Nikad viđena scena na Gazeli! Vozači izašli iz automobila i pikali fudbal nasred mosta (VIDEO)

VIDEO: Taksisti blokirali Nemanjinu ulicu u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 021

    8. jun 2018 | 19:18

    Pitao bih vas kakva bi bila vasa reakcija da je vase dete u pitanju! Organizujte protest kako treba, zbog ovih guzvi moze neko i zivot da izgubi, sekunde su ponekad velike! Sta ste dobili protestom, NISTA!!!

  • ma

    8. jun 2018 | 19:19

    Da joj nije muza,verovatno bi i ona protestvovala.

  • Mrgud

    8. jun 2018 | 19:17

    Dao bih ja njoj 29000 din. mesečno za nju i 4cetvorocla u porodicu da zivi zivot punim plucima kao 75 % gradjana Srbije oa bih je onda pitao hice li na protest za poskupljenje goriva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA