≫ 

Izbila tuča u kancelariji notara: Advokat tvrdi da je njega tuklo osoblje, a javni beležnik njega optužuje da je napao zaposlene

Advokat i beležnik su najavili krivične prijave

  • 1

U kancelariji javnog beležnika Zorana Rafailovića na Zvezdari, danas je fizički napadnut advokat Dragoslav Ljubičanović dok je obavljao dužnost zastupanja naslednika u ostavinskom postupku. Međutim, Zoran Rafailović je danas podneo prijavu Advokatskoj komori Beograda protiv advokata Ljubičanovića, tvrdeći da je ovaj napao njegove zaposlene, a ne oni njega.

Oglasio se Miloš Knežević koji je ranjen na Labudovom brdu: Nisam suparnik Filipa Koraća (VIDEO)

Tom prilikom Ljubičanoviću su nanete povrede oka, ruke i noge, a nakon pregleda u Urgentnom centru utvrđeno je da su u pitanju lake telesne povrede.

Advokata je navodno napalo osoblje zaposleno u kancelariji beležnika, nakon što je između beležnika i advokata došlo do nesporazuma oko upisa imovine ostavioca u zapisnik. Ljubičanović je najavio podnošenje krivične prijave policiji protiv napadača, kao i prijave Javnobeležničkoj komori i Ministarstvu pravde.

RAFAILOVIĆ: PRETIO I NAPAO ZAPOSLENE

Istovremeno, Rafailović u svojoj prijavi Advokatskoj komori Beograd, koju je dostavio medijima, tvrdi da mu je advokat tokom rasprave u ostavinskom postupku uputio pretnje, a nakon što je ročište prekinuto, odbio i da napusti kancelariju i fizički napao zaposlene Srđana Mitrovića i Mladena Kaljevića.

Napomenuo je da je advokat imao "očiglednu nameru da napadne njega (Rafailovića)". Zbog toga od Advokatske komore traži da pokrene disciplinski postupak protiv Ljubičanovića.

Ljubičanović je inače sekretar Upravnog odbora Advokatske komore Beograd.

VIDEO: Tuča u Železniku: Pobili se šofer autobusa i putnik

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brklja

    10. jul 2018 | 23:47

    Nemoguce. To su akademski gradjani? Oni nesporazume rjesavaju dijalogom ili strajkom (kolektivnim). To je elita drzave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA