≫ 

Bahati vozač GSP nije se popravio: Ponovo vozi trolu laktovima (FOTO)

Pošto se u maju pojavio snimak vozača GSP na liniji 28, pre nekoliko dana pojavio se i drugi, sa istom tematikom

  • 7

Da li je vozač javnog prevoza koji "bulji" u mobilni telefon tokom vožnje, dok vozi ko zna koliko putnika - sposoban i "multipraktik", da li je putnik koji ga je snimio tokom vožnje "drukara, koja treba sve što misli o vozaču da mu kaže u lice", a ne da objavljuje na društvenim mrežama? Dok jedni opravdavaju pasioniranu upotrebu mobilnog telefona, kako se sumnja, vozača na trolejbuskoj liniji 28, koji pritom "drži" volan laktovima, drugi su ga "opleli" na društvenim mrežama.

Vozač trole dobio kaznu zbog bahate vožnje: Mora da plati 10.000 dinara jer je ugrozio putnike (FOTO)

Pošto se u maju pojavio prvi snimak vozača GSP na liniji 28, pre nekoliko dana pojavila se i fotografija, sa istom tematikom, mobilni telefon, kucanje poruka, laktovi... Pitanje je samo da li je u pitanju isti vozač.

Foto: Telegraf

AKO JE ISTI VOZAČ, DOBIĆE OTKAZ

- Ukoliko se utvrdi da je u pitanju isti čovek, koji je pre mesec dana sankcionisan strogom disciplinskom merom, dobiće otkaz - rečeno je Novostima u GSP-u. - Povodom slučaja iz maja, kada je vozač na liniji 28 snimljen kako koristi telefon tokom vožnje, sproveden je postupak i on je tada dobio opomenu pred raskid ugovora o radu i tada mu je izrečena kazna od 10.000 dinara.

Iako nesumnjivo ima vozača koji su predani i profesionalni, ima i ovakvih "primeraka" kojima su očigledno bezbednost i sigurnost misaone imenice. To i ne čudi pošto se i sami vozači GSP žale da su kriterijumi za prijem vozača maksimalno sniženi, pa se u radni odnos primaju maltene svi koji se prijave.

Jedno je sigurno, sugrađani koji redovno koriste ovu liniju, mogu da prepoznaju da li je to "njihov" vozač.

Foto: Telegraf

Iz ovog javnog preduzeća nisu rekli da li je reč o istom vozaču koji je ponovio prekršaj.

Podsetimo, krajem maja na društvenim mrežama pojavio se snimak sa linije 28, na kom se videlo da vozač sa obe ruke drži mobilni, dok je na volan bio oslonjen laktovima.

 

Kako su tada rekli iz GSP, nedopustivo ponašanje njihovog radnika predstavljalo je kršenje Zakona o bezbednosti saobraćaja, kao i Uredbe samog preduzeća.

VIDEO/Tuča u Železniku: Pobili se šofer autobusa i putnik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    10. jul 2018 | 17:01

    Ukoliko se utvrdi da je u pitanju isti čovek, koji je pre mesec dana sankcionisan strogom disciplinskom merom, dobiće otkaz - rečeno je Novostima u GSP-u Jok njegov brat blizanac je, kako ne znate da i on radi kod vas.... Koji bolidi rade u drzavnim preduzecima majko mila ...

  • R line

    10. jul 2018 | 20:09

    Svako ima svoj stil vožnje i dok je sve u redu ne vidim zašto napadate čoveka.Jesi stigao da odrukaš čoveka znači živ si i zdrav izašao iz vozila.....

  • Skitnica

    10. jul 2018 | 21:19

    Mislim da oni nemaju sa kime da ga zamene zbog deficita vozaca tako da postoji mogucnost da gradjani malo pesace.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA