≫ 

Bazeni, teretana, najlepši pogled u gradu i suv luksuz: Sa prvim stanarima ušetali smo u višespratnice Beograda na vodi (FOTO)

Čini se da će stanari pobrkati da li su na odmoru ili kod kuće uz svu opremu i osoblje

  • 91

Od ideje, pa prve cigle "Beograd na vodi" dobijajući oblik menjao je i izgled čitavog grada, a ovog popodneva je istinski zaživeo sa stanarima koji su se svečano uselili u završene višespratnice.

Svečano otvorena zgrada u "Beogradu na vodi": Useljavaju se prvi stanari, glavni grad je konačno sišao na reku (FOTO)

Reka Sava od planiranog kompleksa prvo se ogleda u prozračnoj kuli od 20 spratova i 296 stanova velikih staklenih prozora i vrata. Sumrak na svečanom otvaranju "BW Residences" obasjavajući zapadnu stranu ove zgrade jasno je danas i pokazao koliko će i pored sve udobnosti ukućani najviše uživati u zavidnom pogledu na reku i neke buduće zalaske.

Reka, promenada i zapanjujući prizori u sumrak, uz znatiželjne poglede šetača Foto: A. Nalbantjan

Spoljašnjost prate elegantne linije uz neutralne boje, smeđe i bela, ali prava "fešta" počinje tek kada koračate unutrašnjošću. Prvo što je mnogima zapalo za oko, "odmah s vrata", jeste veliki bazen i udobne ležaljke kraj njega. Današnji gosti najduže su kružili oko bazena komentarišući da bi se po vrelom letnjem popodnevu rado brčnuli. Po svemu sudeći to će biti često mesto susreta i upoznavanja komšija, koji ni ne moraju da otputuju, pa ni da odu od kuće kako bi sebi priuštili mali odmor.

Zatvoreni bazen kraj kojeg zabraovljate da niste na odmoru već kod kuće Foto: A. Nalbantjan

Sva usluga, kao u najluksuznijem hotelu već im je tu - od ljubaznog osoblja koje užurbano šeta u uniformama uparenim sa tonovima zgrade, do opremljene teretane i dečije igraonice i bazena za najmlađe.

Teratana, koja se nalazi tik uz bazen Foto: A. Nalbantjan

Na drugom i četvrtom nivou postoje dva podijuma za stanare, sa zelenim površinama i dečijim igralištem kao i podzemna garaža, i lokali, kafići i restorani u prizemlju.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Bela boja dominira celim enterijerom, a tako je i u stanovima, koje na svečanom otvaranju obišao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa predsednikom "Eagle Hills" Muhamedom Alabarom  i članovima Vlade Srbije i gradske uprave Beograda.

Dok su ostali na novu adresu ušetali sa presednikom Srbije, ključeve su uveliko uzeli nestrpljivi Srbi sa Novog Zelanda, te su, ispostavilo se, prvi domaćini.

Među susedima oni će upoznati doktora stomatologije Miodraga Đorđevića. Sa suprugom doktor već polako osmišlja kako će da opremi svoj stan i unese mu lični pečat, na lokaciji koju je pažljivo i dugo birao.

- Još u jesen 2015. godine sam napravio ugovor, kada nije bilo ničega. I tada sam bio uveren da će ovaj projekat biti apsolutno uspešan. Sada kada se realizovalo, pa vidite i sami. Pogledajte ovu terasu, promenadu... Neverovatno je. Ono što Beograd do sada nije imao, ubeđen sam da će se ubuduće graditi u našem glavnom gradu  - ubeđen je Đorđević.

Spremna i recepcija Foto: A. Nalbantjan

- Izabrali smo dvanaesti sprat. Prelep pogled prema Savi, solidna visina, a nije previsoka - pokazuje nam i odmerava novu adresu stanovanja.

Već je prozborio sa komšijama, a očekuje da će vremenom sponatno izgraditi prave srdačne međususedske odnose. Imaće priliku da popriča i sa Srbima, ali i da osvežava znanja stranih jezika.

Video: Kada sam video projekat znao sam da je to - to

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • рагнер

    14. jul 2018 | 23:59

    пишете о луксузу док се људи убијају због 20 хиљада дуга...

  • Kumče Gambino

    15. jul 2018 | 00:20

    Tata ima li nešto za siromašne, gradi li se nešto za njih?

  • Omon🇷🇸🇷🇺

    14. jul 2018 | 23:36

    Alo bre pa ljudi nemaju da jedu dizu ruku na sebe zbog 25000din duga za struju,sta se bre luksuzirate???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA