≫ 

Prelepa Milena nam je svratila na kafu i odmah smo je pitali da li ima dečka: Otkrila nam je svoj jedini uslov (FOTO)

- Teško je naći momka u današnje vreme. Svi pričamo da su se kriterijumi izmešali, ali stvarno jeste tako - iskrena je Milena

  • 6
Milena veruje u ozbiljnu ljubav, a ne u kombinacije/ Foto: Milena Đorđević

Nema tu mnogo filozofije. Devojka mora da ima ono nešto u sebi da bi bila lepa. I mora u ovom otkačenom vremenu zadržati prirodnost. Kada više niko nije siguran koliko kubika plastike u kom ženskom biću ima, pravi je bingo videti nešto oku dopadljivo, a hirurškim nožem netaknuto. Sa Milenom Adžić (25) smo davno prešli na "ti" jer je ona jedna od tih, nožem netaknutih. Danas nam je svratila na kafu, pa se kroz razgovor sa njom samo nametnulo jedno pitanje: da li ima dečka?

Pronašli smo najlepšu Beograđanku na Instagramu: Za Milenom svi lude, njene fotke u kupaćem su fantazija (FOTO) (VIDEO)

- Nemam dečka, sama sam već neko vreme - iznenadila nas je lepa Beograđanka, koja poreklo sa majčine strane vuče i iz Ukrajine.

- Teško je naći momka u današnje vreme. Svi pričamo da su se kriterijumi izmešali, ali stvarno jeste tako. Ja sam više pobornik onoga da muškarac treba da se potrudi oko devojke, a ne ona oko njega. To je jedini moj uslov - iskrena je Milena.

Foto: Milena Đorđević

Priznaje i da je sama kriva za to što je sama jer se poslednje dve godine bazirala na kozmetičkom salonu koji je otvorila. Mi smo joj malo "začinili čorbu" prošle godine kada smo joj dodelili laskavu titulu najlepše Beograđanke.

- To je bilo jako simpatično i javljali su mi neki muškarci, zvali me na kafu, nudili brak, ali to su društvene mreže, a ja nisam pobornik toga da tako uspostavljam veze. Sve je ostalo samo na tome. Čak ne verujem ni u odnose koji se u izlasku pokrenu. Nisu kafana i klub mesto na kom se traži ozbiljna veza, tamo su svi u svojoj čaši. Ljubav mora da dođe spontano - kaže lepa Beograđanka.

Pre će biti sama, nego trošiti vreme na neobavezna viđanja/ Foto: Milena Đorđević

Ali, mi ne odustajemo lako i pitamo je koji su danas kriterijumi devojke koja je prizemna, vredna i lepa.

- Muškarac samo treba da bude dovoljno ambiciozan i vredan, da želi da stvori nešto u životu. Ali se nekako sve okrenulo, pa izgleda kao da su žene ambicioznije od muškaraca. Ako meni nije teško da radim svakog dana, ne prihvatam da moj dečko ili budući muž budu lenji i dane provode lenčareći - priča Milena.

Želi vrednog i ambicioznog muškarca/ Foto: Milena Đorđević

U vremenu kada svi gledaju samo kako da se zabave i kada su "kombinacije" postale novi vid veze, Milena kaže da je bila u jednoj ozbiljnoj vezi i da je posle nje sama.

- Valjda je bolje biti sam nego gubiti vreme na neke prolazne veze koje će ti samo bespotrebno oduzimati vreme. Barem ja to tako vidim - zaključuje.

Foto: Milena Đorđević

VIDEO: Harizmatična Milena Adžić u Telegrafovom modnom editorijalu

(J. Stakić/j.stakic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boyana

    24. jul 2018 | 11:41

    Svaka cast,potpisujem sve sto si rekla!

  • Zana

    24. jul 2018 | 11:42

    Najlepsa si Milena, samo budi strpljiva, čeka te tvoj princ sigurno!

  • Wien

    24. jul 2018 | 16:20

    Imam druga vrijednog radnog sposobnog zemljoradnika sa velikim imanjem i farmom...da li on ima sanse....???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA