Pokušali smo da vozimo po najvećem pljusku u Beogradu i bukvalno prkosili rekama koje su se slivale ka nama (VIDEO)

Kiša napravila haos širom grada, niz Kirovljevu ulicuse slivala čitava reka vode

  • 1

Niz Kirovljevu ulicu na Banovom brdu tokom današnjeg nevremena slivala se reka vode, kiša je bila toliko jaka da se jedva moglo raspoznati gde je kolovoz a gde trotoar, a naši reporteri doslovno su prkosili gravitaciji savladavajući ovu neverovatnu maticu.

I drugi vozači zatekli su se u čudu, pa su usporavali i pokušavali da se izvuku ka brdu, dok su im točkovi bili potpuno potopljeni vodom koja se vrtoglavo slivala ka Adi Ciganliji.

Foto: Telegraf

Beograd je, inače, poznat po tome da i najmanja kiša uspori saobraćaj, a ovoga puta vozači su morali da se upuste u pravi poduhvat i izvuku se na sigurno.

Ništa bolje nije bilo ni na Slaviji:

Takođe, u Nemanjinoj ulici vozači su bili u velikom problemu, ali pešaci u još većem:

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i toplo, dok se u nekim mestima popodne i uveče očekuju pljuskovi i grmljavina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bob

    1. avgust 2018 | 23:32

    Pa svakog dana pricate kako je Beograd sredjen grad i da je atraktivan to mozete pricati samo onima koji ne poznaju druge gradove u svetu a mi smo daleko od te uredjenosti proci samo Knez Mihajlovom morate imati mnogo dobre oci uprotivnom saplitanje vam je zagarantovano a o drugim delovima grada necu trositi reci muka me hvata od tog naseg hvalisanja jer svako ko ima oci vidi pravu istinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA