Ovde je neko mogao da strada zbog divlje gradnje (VIDEO)

Užas na Zvezdari

  • 2

Na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Bajdine na Zvezdari zbog jakog vetra pala je skela 15. avgusta oko 22 časa sa objekta koji je u izgradnji. Ona je pokidala kablove i ostavila bez struje nekoliko okolnih zgrada i lokala. Takođe, nije radila ni saobraćajna signalizacija.

Na sreću niko nije povređen, a stanari navode da nisu čuli nikakvu buku kad je pala građevinska skela. Ipak, ne može da se otrgne pitanje "a šta da je neko u tom momentu prolazio pored, mogao je da, ne daj bože, pogine".

Čoveka nosila bujica vode niz Valjevsku ulicu na Banovom brdu (VIDEO)

Struja je nestajala u fazama.

- Prvo je nestala jedna faza, a posle 15 minuta je uopšte nismo imali - kaže meštanka koja živi u drugoj ulici.

Pogledajte video:

JKP "Beograd put" zatvorio je Bajdinu ulicu i njome nije moglo da se ide ni peške ni kolima.

VIDEO: Stravično nevreme u Beogradu, automobili idu kroz vodu koja im je do šoferšajbne

(Telegraf.rs/Studio B)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lider

    16. avgust 2018 | 13:09

    To je tako kad u državnim organima i inspekcijama ne rade kako treba,to se od njih očekuje da zaštite ljude a ne samo da uzimaju mito od onih koji grade,vlast nam je jalova i ko zna kuda sve ovo ide.

  • Tadija

    16. avgust 2018 | 15:03

    Vlast decenijama nije radila svoj posao. Ovi problemi nisu od pre dve godine. Pre 17 god. je zidana kuca sa dozvolom 180 km. Teren nije dozvoljavao vise, a investitor je prekoracio i poceo da zida jos jedan sprat. Nama u komsiluku su zidovi na kucama poceli da pucaju i nocu se cuje pucketanje. Prijavili smo to u opstinu, a oni su izasli na teren i, sta mislite da se desilo? Gospodin je dobio novu gradjevinsku dozvolu na 360km.Nismo se vise zalili, jer bi on dobio, verovatno i na 800.Na kraju sam i ja prodao svoju kucu, jer sam se plasio da ne dodje do neceg goreg. Posle su i ostale komsije isprodavali svoje kuce investitorima da zidaju, a kad dodje do klizanja ili ko zna cega nek im je Bog u pomoci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA