≫ 

Prošla opasnost od eksplozije u Beogradu: Cureo zemni gas, građani sada bezbedni

Na terenu su policija i vatrogasna kola

  • 1

Na Zvezdari, u Ulici Milana Rakića, pre sat vremena počeo je da curi zemni gas, pošto je došlo do pucanja cevi.

Građani su ubrzo  upozoreni da ne prilaze, a saobraćaj se preusmeravao u druge pravce.

Snažna eksplozija u Železniku: Bager je zakačio cev gasovoda, a onda je puklo

Iako su mediji preneli da ima opasnosti od eksplozija, povodom ovog slučaja oglasilo se Ministarastvo unutrašnjih poslova.

"Policiji je oko 17.15 časova prijavljeno da je na gradilištu u Ulici Milana Rakića, prilikom izvođenja radova, došlo do oštećenja gasovodne cevi. Na lice mesta odmah su izašli radnici „Srbijagasa“ koji su zaustavili curenje gasa i nema opasnosti po građane. Saobraćaj u Ulici Milana Rakića trenutno je usporen zbog izvođenja radova na sanaciji" izjavili su iz MUP-a.

Na terenu su policija i vatrogasna kola.

(Telegraf.rs/ Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srle

    23. avgust 2018 | 18:54

    Buši... Neće da plate 😁 Šalu na stranu ali tolika bahatost pojedinaca koju pravdaju mazanjem očiju kod nekih gradskih moćnika i činovnika, a sve na štetu običnog čoveka je odavno uzelo maha i ovo je najgrublji primer toga... Čovek probušio cev za gasovod... Alo... Pa ko ti dade dozvolu da bilo šta radiš na taj način?! Treba da se zna čija je odgovornost ponaosob i žestoko kazniti... I investitora i onog ko mu je sve to omogućio... Sve što se radi je na žalost lošeg kvaliteta i drži vodu dok majstori ne odu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA