GPS za GSP: Putnici objašnjavali vozaču gradskog autobusa kako da stigne do Zelenog venca (VIDEO)

Neobičnim vožnjama u GSP-u nikad kraja

  • 4

Neverovatan snimak na kojem se vidi kako putnici gradskog autobusa vozaču GSP pokazuju kuda i kako će da stigne do Zelenog venca pojavio se pre dva dana na društvenim mrežema

U jednom trenu, kako se čuje na snimku, vozač je stao i pitao putnike kojim putem da ide dalje. Iako je razgovor sa vozačem zabranjen, prišla mu je jedna mlada Beograđanka i detaljno ga uputila kako do Zelenog venca.

Megalomanija Beograda: Zašto većinu gradova u Srbiji tretiraju kao kap u moru u poređenju sa prestonicom?

- Slobodno skrenite levo, verujte mi - rekla mu je ona.

I pre tog "skretanja" ova vožnja je bila zanimljivo iskustvo, što ih je i navelo da snimaju, tvrde putnici.

- Vozač je vozio brzo, sa naglim kočenjem kod stanica, kao da ga je svaka iznenadila, zatim je promašio put, okrenuo autobus na raskrsnici, vozio u suprotnom smeru par metara, pa unazad, da bi se ponovo vratio na raskrsnicu na kojoj je promašio put i uz pomoć putnika našao Zeleni venac - rekao je jedan putnik Fejsbuk stranici Utisak nedelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Borca

    27. avgust 2018 | 08:29

    Iskusni vozaci odose u inostranstvo, ako vec niste mogli da im povecate plate i motivisete ih da ostanu, kupite pocetnicima navigaciju.

  • Zoran

    27. avgust 2018 | 08:45

    Možda je vozio na linijama koje kreću od Bogoslovije, Ustaničke, Trošarine, iz Zemuna, linije 69, 94, 17, 23, 26... Niko se nije rodio da sve zna.

  • Djole

    17. decembar 2019 | 10:49

    Ovo je stvarno malo cudno. Da nezna stanice to je razumljivo i moguce jer postoje slucajevi kad vas dispecar na okretnici prebaci sa jedne linije na drugu a vi ovu drugu liniju nepoznajete. Sa 601 sam prebacen na 511 u toku smene i samo uz pomoc putnika sam bezbedno stigao do Sremcice. Tako da to nije neobicno. Pokvarila se dva autobusa na liniji 511 i sta ces , vozi a neznas. Putnici su imali razumevanja. Ali da vozac nezna Zeleni Venac , to je malo cudno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA