≫ 

Glo "zapalio" Beograd! Velika žurka u prestonici povodom dolaska uređaja u Srbiju (FOTO)

Voditeljski par je takođe privukao pažju! To su Ivan Ivanović i Jovana Joksimović

  • 0

Velika žurka u Beogradu organizovana je povodom dolaska glo uređaja u Srbiju koja je prva zemlja u regionu gde je on predstavljen. Radi se o najnovijoj tehnološkoj inovaciji kompanije British American Tobacco.

Uređaj koji zagreva a ne sagoreva duvan zapalio je atmosferu u Beogradu, jer je ovaj događaj okupio najveći broj poznatih ličnosti.

Inovativni proizvod glo stigao u Srbiju: Zagrevanjem duvana oslobađa 95 odsto manje toksina nego obična cigareta i to bez mirisa i bez pepela (FOTO) (VIDEO)

Ivan Ivanović, Sotiris Kosturos - generalni direktor kompanije BAT za Srbiju i Crnu Goru, Željko Joksimović i Jovana Joksimović (sa leva na desno) Foto: Srdjan Janjus

Specijalni gost bio je Željko Joksimović koji je održao koncert iznenađenja, a započeo ga je pesmom "Ljubavi". Naročito je zanimljivo što je nakon deset godina Jovana Joksimović najavila svog supruga. Ovakva najava desila se 2008. godine na Evroviziji u Beogradu.

Ivan Ivanović i Jovana Joksimović Foto: Srdjan Janjus

Voditelji koji su takođe privukli pažnju su Ivan Ivanović i Jovana Joksimović.

Željko Joksimović, Jovana Joksimović, Sotiris Kosturos - generalni direktor kompanije BAT za Srbiju i Crnu Goru i Dragan Bjelogrlić Foto: Srdjan Janjus

Žurci su prisustvovali kao VIP gosti, pored Željka i Jovane Joksimović i Ivana Ivanovića, i Dragan Bjelogrlić, Biljana Tipsarević, Olivera Kovačević, Nataša Miljković, Andrija Kuzmanović, Slaven Došlo, Marijana Mićić i mnoge druge poznate ličnosti iz javnog života.

VIDEO: Glo: Inovativni uređaj za zagrevanje duvana stigao u Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA