≫ 

Bahato parkiranje na Čukaričkoj padini: Pomerio traku i "uglavio" svog ljubimca u zoni radova (FOTO)

Želeo je da se parkira po svaku cenu...

  • 4

Crvena traka koja ukazuje na to da su radovi u toku i da parking nije u funkciji, nije smetala jednom bahatom vozaču da se ipak parkira usred zone radova na Čukaričkoj padini.

Bahati gastarbajter "bembarom" umalo ušao u podzemni prolaz i "sakrio se" od saobraćajaca: Nerealna scena nasred Terazija

Dok su drugi vozači tražili okolna parking mesta, ovaj je rešio da pomeri traku i uglavi se na parking koji je očito zatvoren.

Pod točkom mu je ulegla betonska ploča, ali ni to nije bio dovoljan razlog da odustane. Umesto toga, ipak nije ušao do kraja na parking, pa je zadnji deo vozila ostao na ulici.

Foto: Facebook

- Menjaju cevi za grejanje i parking je bio raskopan. Sada su krenuli da popunjavaju i nameštaju ove kockice, a parking je zagrađen u celoj ulici (crvena traka) jer sve to treba da se slegne. E, onda se nađe neko "pametan" da prekine traku i parkira se na parking i uništi sve (pogledaj iza prednjeg točka), jer mu je mrsko da kruži i traži parking - istakao je čitalac Telegrafa.

Foto: Facebook

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klimt-Bec

    14. septembar 2018 | 23:02

    U Becu sami gradjani zovu Slep Sluzbu i prijavljuju bahate vozace! Tako da doticni-na bio odmah odslepan, slepanje je nepunih 300 €ura i 150 €ura kazna! Pa sada ko voli nek izvoli...

  • Baki

    15. septembar 2018 | 08:00

    Srpska kultura i vaspitanje.

  • nikola

    15. septembar 2018 | 10:15

    Ok bahato ili kako god, ali mozda se covek parkirao i otputovao, u medjuvremenu oni obelezili, ostali pomerili kola, a on nije. Ne morate odmah svi da osudjujete, posto ne znate okolnosti. Ne znam ni ja, ali onda ne osudjujem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA