Nije "špic" i nije radni dan, a na Gazeli se ništa ne pomera: Vozači izlazili iz automobila zbog kolona na auto-putu (VIDEO)

Kilometarska kolona vozila koja je počela od Autokomande iznervirala je mnoge građane

  • 4

Na Gazeli i na auto-putu "špic" više ne postoji, jer ne može da se predvidi kad će da bude saobraćajna gužva. Vikend Beograđanima ne donosi samo lepo raspoloženje, jer je neradni dan, već i zato što se nadaju, da će bar tad, moći da voze bez zastoja.

Međutim, današnja slika Gazele u smeru ka Novom Beogradu, oko 15 časova, pokazuje da vozači uvek treba da očekuju gužvu.

Vozači lude u kolonama, a šta bi bilo da se koristi i zaustavna traka? Čak se i stručnjaci ne slažu oko rešenja, nudi se i "nemački princip"

Ali ova gužva bila je specifična po tome što su vozači izlazili iz svojih automobila, jer više nisu mogli da sede skrštenih ruku na volanima.

Kilometarska kolona vozila koja je počela od Autokomande iznervirala je mnoge građane koji su se nadali da će u ovom periodu nesmetano da pređu auto-put.

Nažalost sve je ostalo na nadanjima. Za prelazak preko mosta bilo je potrebno najmanje pola sata. 

Onima koji su išli od Autokomande trebalo je mnogo duže.

Da podsetimo, čak 26 linija danas vozi po izmenjenim trasama širom Beograda zbog radova na putu, manifestacija i Zadušnica. Ovo je četvrti vikend zaredom da je centar Beograda zatvoren za saobraćaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    6. oktobar 2018 | 18:29

    Samo vi trcite svi u BG da zivite...

  • samson

    6. oktobar 2018 | 18:19

    Gazela vise nije dovoljna za toliki br vozila koji se krece u smeru od Nbg -a. Autoput koji ide kroz grad je dodatno opterecuje ionako preopterecenu Gazelu. Niko ne zeli da se bavi tim problemom koji je postao jako ozbiljan. Resenje je obilaznica i jos jedan most. Do tada cemo izgubiti mnogo zivaca i goriva prelazeci Gazelu. Nek nam je Bog u pomoci , bice sve gore.

  • Misko

    6. oktobar 2018 | 18:41

    Rolerijada u centru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA