≫ 

Sekunde u kojima automobil gori do neprepoznavanja posle eksplozije u kojoj je povređen otac Marijane Mićić (VIDEO)

- Bila je jaka detonacija, izašla sam napolje i videla automobil koji je bio skroz zgužvan ali nije goreo - rekla je komšinica, očevidac ove nesreće

  • 8

Automobil voditeljke Marijane Mićić eksplodirao je danas u Ulici vojvode Stepe, kod broja 414. U eksploziji je povređen voditeljkin otac.

Stravična eksplozija izbila je danas kada se nakon toga zapalio automobil poznate voditeljke Marijane Mićić. U automobilu je u trenutku eksplozije bio njen otac, koji je zadobio lakše povrede i prevezen je u Urgentni centar.

Delovi automobila odleteli su i u komšijsko dvorište, a jedna starija žena je rekla medijima da je njen unuk prošao tom ulicom svega minut pre eksplozije.

Jedna žena koja živi u blizini nam je detaljno ispričala šta se dogodilo.

Foto: Telegraf

- Bila je jaka detonacija, izašla sam napolje i videla automobil koji je bio skroz zgužvan, ali nije goreo. Nekih 40 do 60 sekundi kasnije krenuo je požar, a za sedam minuta stigla je policija, a posle njih i Hitna pomoć i vatrogasci. Čoveka je ekplozija izbacila iz automobila - priča jedna komšica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zivko

    16. oktobar 2018 | 17:52

    Kolko do juce smo kritikovali muslimane sto dizu vozila u vazduh i nazivali ih teroristima ubicama samo ubicama a izgleda mi smo jos gori krenuli smo istim putem

  • Margit

    16. oktobar 2018 | 18:21

    Neverovatno kako je ostao ziv otac voditeljke,kad je bio u autu

  • Saša NBG

    16. oktobar 2018 | 19:36

    Šta trebaš da uradiš da ti neko postavi eksploziv pod auto?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA