≫ 

Kratka istinita horor priča: Deda ušao u beogradski gradski autobus, izvadio penis, pa počeo da se trlja o devojke (FOTO)

Kako su neki posvedočili, nije prvi put nepoznati muškarac izvodi ovakve egzibicije po beogradskim autobusima

  • 17

Kratka i istinita horor priča zvučala bi ovako: deda u plavoj košulji ušao kod Brankovog mosta u gradski autobus i izvadio polni organ, pa njime počeo da se trlja o devojke. Sve se dešavalo na liniji 75, a u blizini Studentskog grada. Kada su videli da zlostavlja devojke, grupa mladića ga je izvređala, a on je odgovorio tako što je počeo da im preti.

Nakon što su isti mladići ovu informaciju podelili sa kolegama na Fejsbuk grupi "Studenti beogradskih univerziteteta", oglasili su se i drugi koji su doživeli isto, u drugim autobusima, sa istim starijim muškarcem.

Deda pedofil slao ogavne poruke devojčicama i tražio fotografije na kojima su bez odeće: Uhapšen manijak iz Zemuna

- Jao, videla sam ovog idiota prošle nedelje u 43. Bio pun bus i on stajao uz mene sve vreme. Prvo je gledao da bude uz mene, iako je bilo mesta u autobusu da se ne pribija uz mene. A posle je krenuo malo-malo pa se okreće tako da mu penis bude uz mene i još osećam njegov pogled odozgo. Još kad sam ga pogledala, on se sve nešto kao smeška - napisala je jedna devojka u komentaru ispod fotografija.

- Ja se prvo udaljavala od njega. Posle kad sam se gotovo nabila uz nekog lika i nisam imala gde, ja poludela i kažem: "Je l' možete da se ne pribijate uz mene" ili tako nesto, više se ne sećam. A on se kao krenuo vaditi kako je gužva, ovo, ono. Posle stanicu-dve je izašao. A videla sam ga ponovo juče, ali nisam bila sigurna je li to on, dok sad ne videh ovu sliku. Isto u 43. je bio - dodala je.

Komentar studentkinje/ Foto: Facebook printskrin, Studenti beogradskih univerziteta

Kako izgleda muškarac, pogledajte OVDE.

VIDEO: Ovako se možete odbraniti od manijaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PETAR 1

    16. oktobar 2018 | 19:59

    Nema dalje sve delija do delije zastitili su devojku od dede tako sto su grunuli na drustvene mreze, Srbijo ne brini za svoju slobodu imace ko da te brani, vojnik-fejsbuk.

  • Vlada

    16. oktobar 2018 | 22:27

    Tako mene kontrolorka napala sa onim aparatom. Unosi se u facu, nekulturna skroz, trazi licnu kartu, velim hoce da se upoznamo. dzabe joj navalentnost ja je kuliram kao da ne postoji. Ludake treba ignorisati

  • Gde problem?

    16. oktobar 2018 | 21:01

    Zasto zene jednostavno ne dignu galamu i puknu samar ovim manijacima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA