Umrlice zalepljene na požarevački automobil Beograđani žestoko isprozivali, a sada "domaćini" nisu štedeli na odgovoru (FOTO)

Jedni se čude, drugi se čude što se ovi prvi čude...

  • 19

"Gospodi pomiluj",  "Voze se u krugu porodice"... komentari su ispod objave koja je šokirala i ostavila u čudu vozače u Beogradu. Automobil požarevačkih tablica sa umrlicama zalepljenim na zadnjem staklu provozao se centrom prestonice i vrlo brzo je postao hit na društvenim mrežama.

Ko god je od Beograđana vozio iza ovog automobila, nije mogao čudom da se načudi, ali stanovnicima ovog kraja pošalice nisu bile mile. 

Čitulja u novinama dirnula je celu Srbiju: "Neka je večna slava vrhovnom komandantu srpske vojske"

- Očito da naši dragi Beograđani ne znaju da okačene umrlice na autu u našem kraju nije ništa neobično. Čitulje na kućnoj kapiji, ulaznim vratima zgrade i mestima koja je pokojnik redovno posećivao, pa čak i na autu, služe da obaveste njegove poznanike i prijatelje da je preminuo, pa da mogu da se oproste od njega poslednji put - stigao je odgovor portala "TPK news", koji izveštava o lokalnim događanjima.

(Telegraf.rs/Tpk news)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevka

    17. oktobar 2018 | 09:01

    I,jeste prosto zalepiti umrlicu na kola.Normalna reakcija ljudi,bez obzira gde zive.Zna se gde umrlice idu.

  • Mika

    17. oktobar 2018 | 09:09

    Jeste malo cudno, ali to je od uvek bilo, barem na jugu Srbije

  • Boban

    17. oktobar 2018 | 09:30

    Naši dragi BeOgradjani, ovo vam je čudno, a kad vozite Gazelom na zaustavnoj traci, zaobilazite preko autobuske linije, ubacujete se bez zmigavca,... to vam nije čudno?!?!?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA