≫ 

Jutro horora na Slaviji: Autobus još uvek stoji zakucan u stub, delovi vozila rasuti po asfaltu, trole i tramvaji ne idu (FOTO SA LICA MESTA)

Vozač gradskog autobusa (60) je sa teškim povredama glave prevezen u Urgentni centar

  • 40

Nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u ranim jutarnjim sati, na Slaviji je nastao haos. Autobus na liniji 47, koji je udario u stub, oštetio je i jednu od bandera i napravio veliku materijalnu štetu.

Kako saznajemo, vozač gradskog autobusa (60) je sa teškim povredama glave ali u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar.

Haos na Slaviji: Autobus udario u stub, vozač sa povredama glave prevezen u Urgentni centar (FOTO)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Богдан Солунац (@bokcik) on

 

Kako se vidi sa fotografija sa mesta nesreće, na Slaviji je haos.

 

Pričinjena je velika materijalna šteta, a prednji deo autobusa je potpuno uništen.

 

Prilikom sudara došlo je do oštećenja jedne od bandera na kružnom toku, zbog čega će tramvajski i trolejbuski saobraćaj danas biti ukinut.

 

Kako Telegraf saznaje u GSP, trole i tramvaji neće saobraćati do podneva, nakon čega se očekuje normalizacija saobraćaja.

- Autobus koji je uradio u stub je privatna linija 47. Na mestu nesreće je stigla dizalica koja radi na uklanjanju vozila. Trolejbuski i tramvajski saobraćaj je u prekidu i normalizacija se očekuje oko podneva ali i to zavisi od toga da li će problem do tada biti rešen - ističu u GSP-u.

Foto: Čitalac Telegrafa

Foto: Čitalac Telegrafa

Foto: Čitalac Telegrafa

VIDEO: Zapaljeni autobus krstario ulicama ruskog grada Orela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    20. oktobar 2018 | 09:56

    Juče sam ČEKALA bus 79, 40 min. A lekar opšte prakse mi je rekao - da za godinu - dve, neće imati ko da leči ljude u Srbiji. Pišem o dve različite stvari, ali želim da kažem da nam nedostaju :VOZAČI I LEKARI!

  • Stevan

    20. oktobar 2018 | 10:30

    Javna je tajna da poslodavac tera da vozaci gradskog voze po 8h po zakonu najvise 5h policija okrece glavu pa posledice snose vozaci jer ne postuju zakon.

  • Aleksandra

    20. oktobar 2018 | 09:35

    Čovek ima 65 godina. On treba da šeta unuke po parku. Sve će se to češće dešavati, a vlast za to baš briga. Nadam se da će vozač biti dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA