≫ 

Drama na Novom Beogradu: Beba upala u kantu sa bojom za krečenje, počelo da se guši, lekari joj se već 5 dana bore za život

Stanje bebe je i dalje teško i lekari joj se bore za život

  • 8

Beba stara godinu dana životno je ugrožena nakon što se minule subote umalo ugušila u kanti sa farbom za krečenje u nesreći koja se dogodila na Novom Beogradu. Horor se dogodio u ulici Mileve Marić Ajnštajn u Bloku 72 na Novom Beogradu.

Dok je porodica gledala TV, dete staro godinu dana otpuzalo je u kuhinju, otvorilo kantu s bojom od 25 litara i upalo u nju. Kanta je u kuhinji ostala posle krečenja i nije bila puna farbe.

Mama Samanta sa bebom koja je upala u kantu sa bojom za krečenje Foto: Facebook

Kada su primetili da deteta nema, članovi porodice su počeli da ga traže po kući, a onda ga je majka spazila u kanti! Ona je bebi dala veštačko disanje, a ukućani su pozvali hitnu pomoć.

Beba je u bolnici reanimirana, ali sada je na aparatima, a život joj je još ugrožen. 

- Ona je smeštena na Odeljenju intenzivne nege, na šestom spratu. Priključena je na aparate i non-stop joj se prate životni parametri - diasnje, rad srca, krvni pritisak i drugi. U ovom času potpuno je nezahvalno davati bilo kakave prognoze stanja tog pacijenta - navodi izvor "Blica" iz Instituta za majku i dete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG 1

    24. oktobar 2018 | 15:25

    To su zaista dobri roditelji,da im daš tri ovce da čuvaju nebi umeli jer bi ih pogubili.

  • Otac

    24. oktobar 2018 | 14:26

    ...moja deca imaju 12 i 10 godina i još uvek sklanjam kucnu hemiju na mesto gde im nije na dohvat ruke... i Bog svakom da dete... a uglavnom oni koji su za primer ne mogu da imaju decu, to kažem jer sam 10 godina čekao da postanem otac!

  • Angie

    24. oktobar 2018 | 14:35

    Toga nema na drustvenim mrezama pa nisu imali odakle da nauce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA