≫ 

Kakva kazna čeka osumnjičenog manijaka iz tramvaja?

Kazna bi bila drastično manja da je devojka punoletna

  • 24

Ponašanje Mihaila Isailovića (37) šokiralo je javnost nakon što se pojavio snimak na kome se vidi kako seksualno uznemirava devojčicu (15) u jednom beogradskom tramvaju.

On je 23. oktobra, u tramvaju na liniji broj 2 prišao devojci koja je sedela sa druge strane, nešto joj govorio, unosio joj se u lice, a onda je napao. Devojka je pre toga pružila ruku da bi ga udaljila od sebe, nemoćna da pruži veći otpor.

Ovakav napad ne bi smeo da prođe nekažnjeno, a ukoliko sud presudi da je Isailović kriv, preti mu kazna od tri meseca do tri godine zatvora, jer je seksualno nasrnuo na maloletnicu.

Isailović je napastvovao devojčicu, Foto: Printskrin Facebook/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva

Kazna bi bila drastično manja da je devojka punoletna, jer bi u tom slučaju dobio ili novčanu kaznu ili zatvor, ali samo do šest meseci.

- Polno uznemiravanje je svako verbalno, neverbalno ili fizičko ponašanje koje ima za cilj ili predstavlja povredu dostojanstva lica u sferi polnog života, a koje izaziva strah ili stvara neprijateljsko, ponižavajuće ili uvredljivo okruženje - stoji u Krivičnom zakoniku.

Isailović će ići na psihijatrijsko veštačenje, a ako se utvrdi da ima neke psihičke poremećaje može da mu se izrekne i mera obaveznog lečenja. 

Pogledajte ovaj strašan video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stevan

    26. oktobar 2018 | 15:24

    U zatvor kad dodjes prvo te nove kolege pitaju zbog cega si tu. Ne verujem da ce se lepo provesti kad kaze zasto lezi

  • Mile

    26. oktobar 2018 | 15:34

    Njega u Zadrugu ubacite i to u onaj kavez za majmune

  • Pedja

    26. oktobar 2018 | 15:42

    Lečite ga do kraja života.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA