STRAŠNO: Pretukli radnika "Vodovoda" zbog parkiranja?

Radnik JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" pretučen tokom pripreme za početak radova u Ulici prote Milorada Pavlovića. Policija ubrzo uhvatila napadače

  • 0

Radnik JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" J. D. (58) napadnut je i pretučen prilikom pripreme za početak radova na otklanjanju kvara u Ulici prote Milorada Pavlovića.

Incident se dogodio juče, a, kako piše dnevni list "Press", nesrećni čovek je sa teškim povredama glave zbrinut u Urgentnom centru.

U ovom preduzeću navode da su nepoznate osobe prilikom parkiranja u Vodovodskoj ulici oštetile vozilo marke BMW udarivši u parkirani bager, koji je vlasništvo "Beogradskog vodovoda".

- Građevinska mašina je bila propisno parkirana. Kada je radnik pokrenuo bager i krenuo na mesto kvara, vozač BMW-a mu je preprečio put. Iz automobila su izašle dve osobe koje su vozača bagera izvukle iz kabine i počele da ga tuku naočigled prolaznika - tvrde u ovom preduzeću.

Na mesto incidenta ubrzo je stigla policijska patrola, a zahvaljujući očevicima i uspešnoj akciji napadači su uhvaćeni.

(M. S. / Izvor: Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA