Snimili smo đavolka u beogradskom autobusu: Kada krene jutarnji špic, on izvadi svoje oružje (VIDEO)

Okrenuo se ka nama i pokazao nam da je ipak jači od kolapsa

  • 3

Jutarnje gužve u beogradskom saobraćaju često su izazivači kašnjenja, nervoze, stresa i negodovanja što nam za kratke relacije nekada treba i po 45 minuta. Međutim, postoje oni koji se protiv ovih gužvi uspešno bore.

Mi smo na liniji 46 gradskog prevoza videli neustrašivog građanina glavnog grada. Ušao je i seo na mesto, koje mu se učinilo najadekvatnijim za praćenje stanja na prestoničkim ulicama u jutarnjem špicu.

Svedoci smo bili strašnog zastoja. Ljudi su dobacivali, psujući što ponovo neće stići na vreme, a onda je on stupio na scenu.

"Đavolak" je izvadio svoje vatreno oružje i bitka za prohodne bulevare je počela. Okrenuo se ka nama i pokazao nam da je ipak jači od kolapsa - svima je vratio osmeh na lice uoči Noći veštica i njegovog performansa u vrtiću ili školici.

Kako se vama čini ovaj moćni đavolak i da li i vama treba jedan ovakav štapić kako biste stigli na vreme na posao ili skratili put ka pijaci?

U videu na početku teksta pogledajte kako je beogradski đavolak rešio problem prevoza za samo minut.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nidza

    31. oktobar 2018 | 11:23

    Alo, ljudi!!!! U Srbiji ne postoji noc vestica, u Srbiji se slavi Sveti Luka!!!!!

  • Pravoslavac

    31. oktobar 2018 | 14:12

    Danas je Sveti Luka i Srecna Slava svima koji slave !

  • Bogoje Panajotovic

    1. novembar 2018 | 17:25

    Noc vestica nije svetak, kao ni Dan zena, Dan zaljubljenih, Praznik rada. Danas je Sveti Luka, ako ga neko ne slavi - pa dobro, ne mora. Ja slavim Svetog Nikolu i ucim i sina da ga slavi. Noc vestica ili Dan lazova, hajde, molim vas. Budimo zdravi i veseli i ljubimo svoju porodicu. Pozdrav svima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA