Pitali smo građane šta misle o "zlatnom lavirintu" u centru Beograda koji je glavna tema danima (ANKETA)

Ova konstrukcija je danima unazad predmet rasprave na društvenim mrežama. Mi smo rešili da odemo tamo i pitamo prolaznike šta zaista misle

  • 11

Novogodišnja dekoracija u Beogradu koja danima izaziva različite reakcije građana, pre dva dana obogaćena je i zlatnim lavirintom - konstrukcijom u čijem središtu se nalazi i metalna jelka. Ovaj lavirint nalazi se u neposrednoj blizini novogodišnjeg tunela, koji je ukrašen bojama srpske zastave.

Zbog diksusije koja traje nedeljama, a naročito je pojačanog inteziteta poslednjih dana na društvenim mrežama, odlučili smo da odemo u centar grada i pitamo prolaznike šta oni misle o ovoj dekoraciji.

Građani koji žive u blizini Obilićevog venca obradovali su se zbog promena u svom okruženju. Oni koji su imali najpozitivnije reakcije su upravo roditelji koji ovu atrakciju vide kao novo igralište ili igraonicu za svoje klince.

Oni su istakli da je njihovoj deci izuzetno zanimljivo da prolaze kroz lavirint i tunel i da se tu igraju, tako da su i oni zadovoljni.

Međutim, kao i uvek, ima i onih koji ne dele isto mišljenje i kojima je pomalo zasmetala nova dekoracija, a razlozi su različiti. Nekima se lavirint nije dopao,  a čak je bilo i onih koji su bili malo teži na rečima, pa su prokomentarisali da "ništa gluplje nisu videli".

Nakon ankete smo odlučili i da prošetamo između bajkovitih zidova, pa toplo preporučujemo da to učinite u večernjim satima kada je doživljaj još čudesniji.

Da li se vama dopada novi deo novogodišnje rasvete u Beogradu? Ostavite nam odgovore u komentarima.

(B.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aco

    2. novembar 2018 | 19:41

    Muka mi je više od ovih Beograđana sve im smeta, rasveta,radovi na Terazijama,pa Skadarlija stvarno ste živi smor ništa vam ne valja.Što bi rekli i rđavom _ _ _ _ _ dlake smetaju

  • NS

    2. novembar 2018 | 19:23

    Jel' moguće da je toliko negativnih likova u bgd-u? I kada se nešto lepo dešava i postavlja sa razlogom, njima ne valja.

  • neda

    2. novembar 2018 | 18:58

    To je zbog dece postavljeno, a ne za babe i dede

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA