≫ 

"Molimo vas da se ne penjete po eksponatima": Jedna fotka iz Beograda pokazala da se parama ne može kupiti baš sve

Prvo kupi, pa skači i reci "hop"

  • 6

Kako se bira novi kauč prilikom kupovine? Tako što na njega legnete u cipelama, zavalite se sa svih strana, pa se popnete na naslon da mu omerite visinu ili skačete malo po jastucima, da se uverite u njihovu mekoću...

Izgleda da tako misle pojedini kupci, jer su se danas, tokom prvog dana Sajma nameštaja mogla zateći i ovakva obaveštenja: "Molimo vas da se ne penjete na eksponate". 

Da li je ova poruka upućena nemirnoj deci ili ljudima koji zaista pošteno oprobaju nameštaj pre nego što ga (ne) kupe, prodavci nisu hteli da nam otkriju, zagonteno odmahujući rukom.

Izgleda da su njihova prošlogodišnja loša iskustva bila razlog za ovakve molbe, te da novac nije jedina stvar koju treba nositi prilikom kupovine. Potrebna je i kultura.

Šta mislite, treba li ovakva obaveštenja da stoje na još nekim mestima? Jeste li vi primetili neprikladno ponašanje u prodavnicama ili na sajmovima? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ght

    6. novembar 2018 | 15:33

    A kako da kupim krevet ili sofu ili fotelju, ako pre toga neisprobam? Glupost.

  • Nebojša

    6. novembar 2018 | 16:49

    Ni kada skocis nemoj vikati HOP, jer si mozda u odskoku slomio nogu.

  • Cole

    6. novembar 2018 | 21:54

    Videla sam na severu Nemacke u jednom gradicu ,neki manji zooloski vrt i u jednom delu pise na srpskom "zabranjeno bacanje smeca"!ove sto skacu nisam vidjala..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA